Svaka cast zeni, borila se, radila, izgradila svoj zivot, familju, sad radi sto voli, nasla se u tome, sve OK, sretno i sve najbolje. Al mi ovo pravo bilo smjesno za Spahica kad kaze: "Naši su gubili na utakmici, ali je kapiten Spahić bio toliko uporan da ne primimo go. Bilo je tako inspirativno posmatrati njegovu snagu, brzinu i kontrolu situacije. Njegova upornost me fascinirala jer sam oduvijek bila od onih koji 'ne daju' na BIH. Odlučila sam da budem kao on. Ne u fudbalu..."
I to je onda 'inspirisalo' da postane life coach. Spahic na prijateljskoj utakmici protiv Meksika, koju smo naravno izgubili. Hajd bilo ko, al Spahic. Kazem zeni sve najbolje, al vidi se da je 1. put gledala futbal. Spahic, koji smotano pravi faul i penal protiv Francuske kod 1-0 pred kraj i idemo u baraz, Spahic kojeg je onaj Nigerijac na desnoj strani slao po cevape cijelu vecer, i Spahic koji pravi bezveze kung fu faul protiv Irske daleko od gola za slobodni i 2-0 i onda in teoretske sanse.
I Spahic koji bije i redare i saigrace po Njemackoj. Ne znam, al jedino bi bila bolja prica da je 'inspirisao' Safet Susic, al kao trener naravno, ne ko igrac.
Prikaži sve komentare (98)