Murinjo ima: Kostu, Vilijana, Hazarda, Fabregasa, Oskara, znači napad samo takav a u 15 utakmica dali 17 golova. Ili se je pogubio ili ga igrači bojkotiraju.
Eo vidi ovo, Fabregas od kako je dosao u celzi( A IGRACINA JE NAD IGRACINAMA, KAD SU U PITANJU PASOVI, PREGLED IGRE, RAZIGRAVANJE) se izgubio, samo je u prvoj sezoni i to u prvom dijelu bio dobar. Izgubio se zato jer ga Murinjo koristi cesto u defanzivnim zadatcima, stavlja ga u par s Maticem da presjeca kontranapade, da je u odbrani konstantan i tu se pravi greska. Takav igrac mora imati slobodu, isto tako je i sa Hazardom, pa zamisli sad npr Hazarda u Realu(s onakvom napadacki orjentisanom
igrom). Pa on bi razvaljivao. Wilian isto tako, al bukvalno isto tako, hop idi malo u napad, a najbitnija je defanziva, i ako zabijemo jedan gol vracamo se nazad i odrzaji tako. Takvi dobri igraci znaju biti zrtve taktike, u tom slucaju nema napretka. Jer oni su stvoreni da budu napadaci, da konstantno vrse presing. Murinja je ukopalo to sto se odbrana istrosila, Kejhil, Teri i Ivanovic(koji je ove sezone previse forsiran jer je najvise istrosen). Zatim Murinjo greske pravi kod mladjih igraca.
Prikaži sve komentare (10)