Zatvorit cete vi taj usrani aerodrom skroz. Ja licno kad putujem na Hrvatsku nemam nikakvih problema a kad idem na Sarajevo lesinari iz carinske kontrole hoce da platim carinu i na odjecu na sebi jer je "nova". Pa jel treba da dodzem poderan??? Jedan mi je kreten iz GSBiH prije par godina trazio VIZU da udzem u drzavu a ja sam putovao sa BH pasosom? Vrlo cesto se propusti sav avion putnika - valjda im "mrsko radit" pa se onda zaustave dvoje-troje i na njima se pokusa prelomit danak za cjeli avion. Ukratko GSBiH ima vece HARACE nego Otomanski turci i ne cudi me da ljudi izbjegaju da lete na Sarajevo a samim time i da biznis ide lose za ovu kompaniju.
Ne lupetaj, letim najmanje jednom mjesečno, i nikad, ali baš nikad me carinici nisu zaustavili. Uzgred, aerodrom Sarajevo nema nikakve veze sa BH Airlines, to su potpuno dvije odvojene kompanije. I ne znam ko to izbjegava Sarajevo, kad iz godine u godinu bilježi sve više putnika.
ajd noćni lažove ne lupetaj... iz napisanog se vidi da tii nemaš pojma o životu... za granicu pojma nemaš, šta ti je to GSBiH-tako nešta odista ne postojii... i nije članak o aerodromu, carinskim i graničnim kontrolama....nego o avio kompaniji BH Airlilnes....
Prikaži sve komentare (160)