Dvije osobe (slučajno radne kolege, slučajno vojna lica) se slučajno našle u KLADIONICI, halo KLADIONICI, naišla napušena i garant PRIMITIVNA DO BOLA budaletina koja je kod sebe imala oružje (zahvaljujući oštrim kontrolama i (ne) brizi za sigurnost građana BiH) i na žalost otvorila vatru ustrijelivši nedužne ljude. Terorizam??????????????????
A kako ti znas da su oni "nevini" ljudi, da ga nisu npr. ispalili za neku lovu? Kupovali drogu od njega? Ovaj narkoman cak i da je kojim slucajem bio vehabija ili krestao iz sveg glasa Allahu Ekber dok je ubijao NIJE ZATO NUZNO TERORIST, mora da ideoloski promovira neki cilj da bi bio terorist. On moze biti i obicni ubojica, i vehabije su ljudi ima medju njima obicnih ubojica.
Aha, i to je dovoljno da idiot ubije dva vojnika? Slusaj teorija, oni ga trazili zbog droge i on poceo sumanuto pucati oko sebe, a automatsku pusku je onako slucajno imao kod sebe. Nevjerovatni ste, da je kojim slucajem bio hrvat ili srbin razgalamili bi se ko kokoske, ovako trazite samo neka opravdanja.
Prikaži sve komentare (193)