Turci su izviždali i minutu šutnje i kada je 80 ljudi bilo pobijeno u Ankari. https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2015/10/13/watch-turkish-soccer-fans-boo-minute-of-silence-for-ankara-terror-victims/ Razlog? Ubijeni su bili uglavnom Kurdi i ljevičari.
To je sve isto ko i ovi nasi sto lazno opravdavaju i BH 'navijace', kao sto nema sutnje za ove il one, za Palestinu kao sinoc. Ti svi nazalost podrzavaju il otvoreno i ko da podsvjesno te tamo vehabije sto idu u tudju zemlju ubijati i protjeravati nevin narod i originalne stanovnike, porobljavati mlade zene i cure, itd. Niko od njih ne kaze hajmo postovati zrtve u Turskoj, te Kurde i liberalne Turke preko 100 ljudi, one studente u Keniji preko 100, Boko harama u Nigeriji na 1000e civila i nevinih, u Beirutu neki dan preko 40 Sija Muslimana, i sve one jadne Kurde, Jezide, Shija Muslimane, i Kriscane na 10ine hilljada i vise sto su ih ubili sve ti isti ISIS i razne vehabije.
I Hamas, desnicarski Palestinci, oni su isto osudili ovaj napad u Parizu kao zlocin nad covjecanstvom, i oni se isto bore protiv ovih behabija i ISIS u Gazi, hvataju ih i zatvaraju i nedaju im tamo da se sire. Znaci doslo je do toga, da ovi nasi Muslimani mnogi izgleda su radikalniji od Hamasa covjece, i vidis po tome da to veze nema s Palestinom, nega podrska ovim vehabijama i ISIS. I Hamas, koji su ogranak Muslimanskog bratvstva vise, su vrlo konzervativni, ali nevole ove ISIS i vehabije i bore se protiv njih, posto Hamas recimo nisu nikad digli crkve u Gazi u zrak, ko sto ovi dizu sve, stare hramove, crkve, i Shija i Sufi dzamije u Siriji i Iraku. Mislim ja licno podrzavan one Fatah i PLO Palestince, gdje ima i Muslimana i Kriscana, koji se bore za svoju drzavu tamo, i koji su protiv Hamasa i u sukobu s njima, al samo kazem koliko su ovi neki "Bosnjaci' skrenuli buraz.
Prikaži sve komentare (152)