Zamislite samo taj osjećaj tuge, jada i čemera jednog 7-godišnjeg BejHa muslimančića kada počne da shvata da pripada Vic "narodu" čija Istorija se može napisati na jednu stranicu školske sveske. Zamislite taj njegov osjećaj kada shvati da se zove Muhamed, Mustafa, Ahmed, Hasan, Halid ili Šemsudin. Kada samo čuje ta imena iz Azije iz pustinje, kada čuje takva imena na TV stanicama kada se govori o Terorizamu, Primitivizmu i Zlu ! Zamislite samo taj osjećaj kada shvati da je o "narodu" kojem nažalost pripada ispričano 70 000 viceva kao o glupanima. Zamislite samo taj osjećaj kada sazna da pripada "narodu" učesniku najvećih masovnih ubistva 2 svjetskog rata, "narodu" koji je kroz SS diviziju uzeo učešće u Holokaustu. E vidite odatle i dolazi ta zloba i frustracije Bolešnjaka koje sva ta saznanja o otpadu ljudskog roda kojem pripadaju vremenom pretvore u PRAVE MUSLIMANE U ubice, siledžije djece, teroriste, sitne kriminalce i naravno glupsone.
ja ipam mislim da je gore kad djete iz tvog plemena vidi ovako nesto: http://saznaj.net/lifestyle/slika-iz-ratnog-sarajeva-koja-je-obisla-svijet-sutra-godisnjica-pogibije-djecaka-nermina-7/ i shvati da su mu pretci masovne ubice
Jarane danas je poželjno ubijati muslimane koje svi mrze. Ivo Andrić je Balije opisao i svijet je to nagradio Nobelovom Nagradom hahahahahh Pa svako govno ste bili od Nacista pa do sada Islamskih Terorista 15-ak Dženocajda kažete a? Pa vi trubite o Allahu, kaznama, hurijama hahahahahahahaha pa zar vas Allah nije kaznio pa vas se genocidiše redovno :))) Vidi par video snimaka ovih Nazi-Kollaborateure Der Grossmufti: https://youtu.be/lFiDQMeST4o ISLAMSKI TERORIZAM U BIH BBC REPORTAZE http://www.bbc.com/news/world-europe-33345618 http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-set-up-stronghold-heart-6094785 http://m.liveleak.com/view?i=6d5_1433572783 NACIZAM U ZENICI: Bošnjački navijači gazili izraelsku zastavu https://www.youtube.com/watch?v=M8MaKGXz_7s https://www.youtube.com/watch?v=zut-pO3tivIo Balijo jedno je piskarati na klixu i wikipedia a drugo su muzejski i naučni dokazi .
Prikaži sve komentare (67)