Nema ljubomornijih ljudi od takozvanih "sarajlija" to ti je mraka samo takva. U gomili bosanaca sto progovori ja prepoznam ta govna jer nikad se ne umijesaju u narod kad treba nekom pomoci ili tako e kad se ispija piva tu su prvi. Zao mi je ovih nasih u SA jer cini mi se i oni ce postati kokuzi kao njihovi sugradjani.
Jucerasnji primjeri kockastoglavih ALena i Amela Sejfovica koji su porijeklom iz SAndzaka,preko Turkovica i,Cele Delalica,i jos stotina kriminalaca u Bih iz SAndzaka,nam govore da su Sandzaklije nazadna stoka,koja ima koriosti od Bosne,ali Bosna nema nikakve koristi od njih,tj oni imaju koristi od Sarajeva(jer nigdje drugo ni ne idu osim u Sarajevo),i ne zovu ih ovdje dzaba Komitima,Sosonima itd,jer bukvalno na Indijance lice.Prave SArajlije ne podnose primitivizam,i nema veze ko je odakle ako postuje pravila ovoga Olimpijskog grada,koje je uvijek bilo multietnicko, a ne TAlibansko Isilovsko.
@SDA-Seljoberu Upravo su te te dvije zadnje rijeci odale da mrzis sve i svakoga ko ne pripada vama komunistickim izprdcima. Obidji mezare poginulih u ratu i bice ti jasno sta su Sandzaklije ucinile za tebe smradu jedan. Jedno je sigurno mozete biti sve ali nikada necete biti ljudi, jer vi zapravo neznate kakav je osjecaj biti covjek i imati obraza a ti si zivi dokaz. Ne daj Boze 90-tih ponovo ali da znas da bi prvo sa vama rascistili pa onda sa bagrom cetnickom!
Prikaži sve komentare (140)