Zoran Milanović i SDP Hrvatske uopće nisu izašli na liste u BiH. Milanović smatra, a kako je izjavljivao za medije, da o životu građana Republike Hrvatske trebaju odlučivati oni hrvatski državljani koji žive po zakonima te zemlje. I šta ćeš ti sada, živiš u BiH, a krojiš život njemu u RH! Na ovim izborima u BiH možeš glasati za Božu Ljubića ispred HDZ-a RH. A zbog toga izlazit iz kuće, pravo je bezveze!
I to se u BiH glasa dva dana, a u Hrvatskoj izbori sutra. Malo im je to dva dana, trebali su još koji vikend ovo produžiti!
@ante k HAHAHA Pa vi Hercegovci sad ugroženi i u Hrvatskoj. Prvo kukate kako ste ugroženi kao Hrvati u BiH, a sad ste ugroženi i u Hrvatskoj jer vam ne daju više od tri mandata u Saboru. Ako ne živiš u Hrvatskoj, šta imaš ljudima određivati kako će oni da žive! Milanović je tu u pravu, i to jeste pošteno. Ali vi Hercegovci, vazda vam je malo svega. Sad će Božo Ljubić u Sabor i nekoliko milja u džep nizašta. Marija Rapo i Ilija Filipović iz BiH, živi se nisu čuli u prošlom mandatu.
Prikaži sve komentare (67)