Lahko je Drotovi izvaditi licnu iz djepa i "IDENTIFIKOVATI" osobu. A gdje su razbojnici? Isti ste vi sljam kao ova gamad sto ubiše nevinog covjeka.Samo znate sa bureka na sladoled pa sa cevapa na kahvu.Ako bilo ko hoce da pljacka samo neka se ne blizi ugostiteljskim objektima jer tu su rojevi DROTOVA!!!
Slažem se,ubice i pljačkaši su prošli pored policijske stanice sudeći po snimku koji je napravio motociklista, dok ti isti policajci ,njih 4 da budem skroman puše cigarete i tipkaju mobitel čekajući da im radno vrijeme prođe ispred policijske stanice..Čuli su pucanj garantujem ,mogli su reagovati i blokirati ceste ili minimalno se dati u potjeru počinilaca.
Ja kako znam zaštitari nebi smjeli pucati tako revolveraški po ulici. To u zakonu ne postoji, postoje stroga pravila (koja izgleda niko ne hebe) gdje zaštitar ni u kakvoj situaciji ne smije pucati, on tu služi samo kao alarm i psihološki zastrašivač sitnih lopova i prevaranata. Ovakvu vrstu pljačke jedino policija smije rješavati pucnjavom. Svaki život je neprocjenjiv da se da nekom 'balavom' zaštitaru da puca po gradu. Sramota! Garantujem da čovjek nebi poginuo da su zaštitari radili po zakonu a vi pričajte šta hoćete.
Prikaži sve komentare (130)