Samo 'ebene Srpske budale vjeruju u ovu suplju kako ce se Rusi vratiti na Balkan za zastite RS i Srbiju. Ruse su Ameri otjerali odavde u 1999 godini kad su nabili Ruse iz Kosova i nikad opet se nece pitati Rusija za ovaj region. Eto Srbi su imali puna usta o Ruskoj pomoci kada su Ameri podrzali nezavisnosti Kosova i sta je bilo? Nista. Ameri dali Kosovo onim Albancima a Rusija poslala pismo koliko su ljuti. Hahaha. Ovdje se Rusija nista ne pita niti ce se ikad opet pitati nakon 1999. A i ova glupost kako Rusija predstavlja vojnu opasnost prema Americi je suplja najveca. Ameri imaju vojni budzet koji je veci od Rusije, Kine, i Indije sve zajedno. Pustite se bajke i cetnickih fantazija.
XaxAxaxAxaxAxa ....pobegulje http://www.jutarnji.hr/stigle-snimke-ispaljivanja-projektila-putin-svim-silama-udara-po-siriji--amerikanci-priznali---nasi-su-avioni-morali-bjezati-od-rusa--prijetio-je-bliski-susret-/1433708/
...rusi ne štite nikog, nego samo sebe. kao, uostalom, i ameri. takođe, ameri nisu podržali "nezavisnost" kosova, već ga vojno i faktički nametnuli. i, rusija je toliko "nemoćna" da je, uz kinu, jedina država kojoj nato ne smije "ni opepelit".
Prikaži sve komentare (141)