Dr. Ira je svijetla strana KCUS-a, hvala joj za sve. Pozdrav od bivse pacijentice cijelom osoblju JIIT-a, a ovoj doktorici i velikoj zeni puno uspjeha u daljem radu.
"Doktorica Ira Tančica mi je nekoliko puta rekla da od Irene nema ništa, da je gotova, čak mi je govorila i da odem u mesnicu i kupim joj nova pluća. Jednom sam je, pošto je tu bila moja supruga, molio da pred njom ništa ne govori - sklopio sam ruke u znak molbe, a doktorica ih je grubo odgurnula i glasno ponovila isto. Čak je, kad me je nazvao ljekar iz Klinike Bežanijska kosa, kome sam slao DVD-ove sa nalazima, otela moj mobitel iz ruke, jer je znala s kim razgovaram, i rekla: 'Irena je gotova, šta se vi petljate, niko joj više ne može pomoći.'" ebo te Ira Tančica i ti nju....
Moj Cox, ne znam kakv ti je to citat. Ova zena je mojoj mami spasila zivot i pomogla meni da sacuvam zdrav razum uz sve kroz sta smo prolazile nas dvije u tom periodu. I opet napominjem, ne samo Ira vec i ostalo osoblje JIIT-a. Cemu psovke, svaka cast. :)
Prikaži sve komentare (51)