Unaprijed se izvinjavam poštenim i časnim građanima Sarajeva, ali moram ovako da reagujem.HHHHAAAAAALLLLLLOOOOO PPPPAAAAPPPPPCCCCIIIII SARAJEVSKI, jer u današnjem Sarajevu je najmanje pravih Sarajlija, ali ni to mi ne smeta jer su i moji čukun pretci doselii u SA.Pa dajte da budemo realni, hoćemo cjelovitu državu, a ljudima koji uredno plaćaju zdravstevno nedamo da se liječe,HHALLOOOO, govorimo o zdravlju.Mislite da željezare i rudnici Zenica, Ilijaš, Vareš,Breza,Kakanj i druge firme nisu izdvajale za izgradnju kliničkog centra u Sarajevu.Koja privreda u Sarajevu,HHHAAALLLOOO, samo pusta administracija, a ZE-DO kanton ima najveću pokrivenost uvoza izvozom.Pa sami nedamo da se ova država ujedini,jer ako već nemožemo mijenjati Daytonski sporazum,pa dajte POLITIČKI PAPCI,koje su usput rečeno, izabrali ovi PAPCI koje sam na početku naveo,uradite nešto da pomognete svim građanima makar kada je liječenje u pitanju, i konačno zaradite bar 10 % tih ENORMNIH plata koje Vam MI KRVAVO ZARAĐUJEMO!
Praviš li razliku između građana i uprave?? NE, kao i svi ostali. Prestanite kriviti nas građane za sve o čemu nadležni odlučuju!
Baton imas pogresne informacije.U KC Sarajevo se svi lijece bez obzira odakle dolaze.Procedura postoji kao i za pacijente iz Sarajeva a to je uputnica.
Prikaži sve komentare (221)