Ovi tzv rudari više ne znaju šta hoće. Imaju katastrofalnu produktivnost, sve što se u rudnicima i iskopa to je od mašina na površinskim kopovima a u jamama je potpuni nerad i haos. Za svako mjesto rudara konkurišu stotine a nudi se mito u hiljadama, zna se zašto. Jedina smo zemlja na svijetu gdje polupismeni ljudi traže plate kao da su hirurzi i inžinjeri. Treba sve jame zatvoriti a broj zaposlenih u rudnicima prepoloviti. Toliko su nabili cijenu uglja da termoelektrane počinju bivati nerentabilne. Ništa ne rade samo se za medije namrče ćumurom po licu i rekao bi čovjek sve sami Alije Sirotanovići.
e pa kad je tako lahko i divno u rudniku bujrum debilu bujrum u rudnik a ne sjediti u kuci i pljuvati po postenim ljudima ....sramoto od covjeka
MSS sto je sramota od covjeka,sto je rekao istinu..ovo sto je napisao sve je istina..u BiH imas u rudnicima uposlenih 16 000 od toga je 6000 jamskih radnika a ostalo je administracija..uporedi koliko ima ovaj jamski rudar platu a koliko jedan doktor..a doktor ima najmanje 6 godina vise skole..
Prikaži sve komentare (54)