Nije zadrzao kvalitet kao takovo jer je spustio cijenu duplo. Zemijenio ljesnjake sa secerom. Stavio umjesto ljesnjaka aromu i secer, a izbacio ljesnjake. Ali nije on kriv sto ljudi vise ovako kupuju jer su siromasni, dobro je ista da proizvodi, mada kvalitet mu je nikakav, ali nije ni cijena.
Jarane ona čokolada Čoko blok košta marku.jbg šta bi htio za marku da ima Nugata ???Znaju da u BiH nema para,i da ako bi stavili vecu cijenu nebi se prodavala.Nije to samo kod nas.Uzmi Milka čokoladu koja se pravi u Poljskoj ili Slovačkoj za Jugoistočni blok.Smanjili gramažu,i još drugi sastojci nego one Milke što se prave u Njemačkoj,a sve je razlog da prodaju jeftinije.
Ma znam, zato i kazem. Imas nutelu koja ima malo ljesnjaka i cijena 6,5KM za teglicu, a evrokrem 3KM teglica. I skoro svi kupuju ovo od 3KM jer je siromastvo veliko. Npr. u inostranstvu nutela spada u prosjecne namaze po kvalitetu, dok kod nas spada u najbolje. Dok evrokrem spada u prosjecne kod nas, u inostranstvu se nebi mogao ni prodati koliko je slab kvalitet. Pa milka cokolade u inostranstvu spadaju u losije i jeftinije, dok kod nas spadaju u bolje.
Prikaži sve komentare (105)