Razlika izmedju Velike Srbije i Velike Albanije je u realizaciji. Albanci su se prosirili do Srbije sa nezavisnosti Kosova jer svi znamo ko vodi glavnu rijec u Kosovu. A jos sto imaju jako pozitivan natalitet i tako ce sve biti jaci i siriti svoj utjecaj. Srbi na drugoj strani gube zemlju i Srbija sve manja i manja na karti svakih 10 godina. Plus sto imaju jako slab natalitet i postaju sve manji faktor iz dana u dan. Prema tome, Velika Albanija se fakat desava dok je Velika Srbija vic za plac i generalno velika ubleha.
@BalkanPrince2 Menjali bi kosovari sva priznanja koja imaju za to da ih Srbija prizna, veruj mi ,znam to dobro. Oteli su Kosovo,nasilno,nezakonito, podmuklo,i šta sada ? Sada žive u strahu,svesni šta su uradili, i svesni da ćemo jednog dana doći po svoje,nenajavljeni...Ako ikada sretneš nekog od njih, pogledaj ga pravo u oči i videćeš strah. Oni ne znaju kad ćemo doći....Kakvo Kosovo, kakva Albanija,natalitet...što se ne ujedine,razmisli...A, kvantitet i kvalitet,znaš razliku ?
Vidi strucnjaka gluperde! Koliko samo se samo gluposti moze napisati u jednom komentaru. Velika Srbija NIKADA nije bila zvanicna politika Srbije,ako jeste ti navedi kada, kako i gdje! sledece... Kada je to Srbija izgubila teritoriju osim sto joj je oteto Kosovo, iako Kosovo jos uvijek nije zavrsena stvar kao i Bosna! Napisi kada. Dalje, Albanija je oduvijek granicila sa Srbijom, prelistaj malo geografiju iz 5.razreda ako si ga zavrsio. Iako imaju nenormalan natalitet vec 50 godina, Albanaca je racunajuci one u Makedoniji, na Kosovu i u Albaniji i dalje manje nego Srba u Srbiji, ne racunajuci Srbe u Republici Srpskoj!
Prikaži sve komentare (139)