Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlika izmedju Velike Srbije i Velike Albanije je u realizaciji. Albanci su se prosirili do Srbije sa nezavisnosti Kosova jer svi znamo ko vodi glavnu rijec u Kosovu. A jos sto imaju jako pozitivan natalitet i tako ce sve biti jaci i siriti svoj utjecaj. Srbi na drugoj strani gube zemlju i Srbija sve manja i manja na karti svakih 10 godina. Plus sto imaju jako slab natalitet i postaju sve manji faktor iz dana u dan. Prema tome, Velika Albanija se fakat desava dok je Velika Srbija vic za plac i generalno velika ubleha.
@BalkanPrince2 Menjali bi kosovari sva priznanja koja imaju za to da ih Srbija prizna, veruj mi ,znam to dobro. Oteli su Kosovo,nasilno,nezakonito, podmuklo,i šta sada ? Sada žive u strahu,svesni šta su uradili, i svesni da ćemo jednog dana doći po svoje,nenajavljeni...Ako ikada sretneš nekog od njih, pogledaj ga pravo u oči i videćeš strah. Oni ne znaju kad ćemo doći....Kakvo Kosovo, kakva Albanija,natalitet...što se ne ujedine,razmisli...A, kvantitet i kvalitet,znaš razliku ?
@Jugosloven: Nisu nebuloze nego istina. Amerika vodi rijec u Kosovu, a Amerika je odavno postala drzava koja radi u interesu velikih lobista (AIPAC, LOCKHEED, itd), a Albanci imaju daleko najjaci lobi u Americi od svih susjednih drzava. Ameri ce stati uz Albaniju i Albance do sudnjeg dana. A natalitet ti sve govori. Ovo je statistika za samo 2014 i 2013. U 2014 je bilo +15,000 vise rodjenih nego mrtvih za Albaniju, a u 2013 je taj broj bio identican. Za Srbije je u 2014 godini bio natalitet -34,000 i taj broj bio identican u 2013 godini! A 2014 godina u Kosovu cak +23,000 vise rodjenih nego mrtvih. Ovo nije iz usta Albanca niti Srbina, ovo ti je medjunarodna statistika a to sto Srbi gledaju jedno a sanjaju drugo, to je njihov problem. I zbog te greske oni ce uvijek biti provala ovog regiona. Zive u iluziji kao da ce opet uzeti Kosovo iako ih Albanci cunom porazili ili kao sto kazu da ce opet uzeti Hrvatsku iako ih Hrvati nabise iz Hrvatske davne 1995 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srbi srušiše američko čudo zvano f117 al nisu uspjeli dron da skinu
Kako pa onaj skoci i sa dvije ruke unisti bez ispaljenog metka
govorim o PVO
dje vam je dron
Vucicevo Pravo Ime je Salih Salihu/ teleprompter.rs
Nije,njegov bioloski otac je bivsi tanjugov novinar Musliu..
Ako odigraju nerijeseno imat ce Srbija 0 Bodova hahahahaha
Red bi bio da Srbi pomognu Dancima, pa da pošalju dron sa zastavom velike Srbije, pa ako doðe do nemira, zna se kome poeni idu. Presedan je postavljen, kad je CAS donjeo odluku da se bodovi dodijele albancima.
Molio bih casne ljude poput drynskog itd, da ne nasedaju na provokacije hrvatsko-siptarskog lobija na klixu i ne odgovaraju. Ne treba se ponizavati i spustati na njihov nivo. Neka psuju, vređaju koliko hoce. To govori vise o njihovom odgoju, a ne o nasem. Toliko.
Srbine AJ pjevaj nam malo. . .,dacuti 2 marke mores kupit sebi jelo
Huso,... Ako imas decu, pozajmi od njih čitanku pa se malo podseti pravopisa. Kao drugo, zbog cega da pevam? I kao trece ne treba niko da mi daje jelo, i ne koristim marke nego dinare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Noz zica Pe?a Medenica.
Navijam za Veliku Albaniju. Srbi su tako monotoni...
..i genocidnim
Četalji...milina vas je gledati na klixu.Kako svoju nemoć i mitomaniju ostavljate u svojim komentarima. Na vašu žalost a na našu radost..popušili ste ga a i danas ga pušite. Nema veze eno na Marsu voda..rahat mi, rahat vi😂😂
Podrška Albancima..samo se ne spuštajte na nivo Srbije.
..nadam se pripojenju vašeg Kosova u što kraćem periodu.Jedna država jedna Albanija. Viva Albania.
..i jel' Srbija izašla iz minusa?😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveće političko poniženje Vučića, nakon "game of drones", ponovo usred Beograda. Rama priča o neovisnom Kosovu, a ovaj pognute glave šuti, znajući da to ne smije priznati narodu jer bi mu karijera završila. U izravnom TV prijenosu državne televizije bez titla.
Siptarija, stara sportska nacija :-) Gori je Fudbalski savez Srbije koji salje reprezentaciju tamo. UEFA i FIFA koji Siptarima dozvoljavaju clanstvo. I Ujedinjene Nacije koje ih tretiraju kao drzavu :-) To je vise plemenska zajednica. IDIL je kudikamo modernije uredjena drzava.
Sreca pa smo mi civiizirani...SVI ostali,koji nismo Siptari :)
Filipovicka, ovo je samo provokacija za debile poput ovog traktorijada i njemu slicnih. Nerviraju me ti "Siptar lovers" sa svojim zluradim komentarima. Upoznao sam u svom zivotu tri Albanca sa Kosova, jednog Albanca iz Albanije i jednu Albanku. Svi su bili OK. Mada, iskreno govoreci, drzava im i jeste bila crna rupa Evrope, a sad je samo za nijansu bolje. Tek juce sam procitao onaj tvoj komentar. Iz nekog razloga nije objavljen tamo gdje smo razgovarali. Ne razumijemo se nikako :-) A malo je ovdje prostora za duga objasnjenja.
NEKJE RAKIJE I NEKJE SLANNE POZDRAV ZA PALE SOKOLAC HAN PIJESAK GORUROMANIJU
Ustasa koji navija za Srbe. Hahahahaha pa tebe bi tvoji Hrvati objesili za muda u sred Slavonije da te cuju.
E moj balkanprince ako nisi jos skontao da jenik zrinjski bosnjak i da je ovo sarkazam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbija se saginjati nece!