KAko se pojavio taj neuki covjek smijesnog nazadnog izgleda,i uvrjedljive inteligencije ,Bosanci muslimani,ili najveci procenat njih dozivljava golgotu u svakom smislu,ljudskom,ekonomskom,pravnom i svakom drugom. https://www.youtube.com/watch?v=p01xGoe4TEM
Nas narod je izginuo,zasto sto je ova fukara napravila koaliciju sa SDSom i HDZom 1992 godine,sa namjerom da se skinu Komunisti sa vlasti.Isti oni Komunisti koji su 50 godina gradili privredu ove zemlje,za cije vrijeme nismo imali 4% nezaposlenih(danas ih imamo skoro 50%),koji su oslobodili onoliku Jugu od Hitlera,PAvelica,Draze Mijailovica,Musolinija itd. To sto su Cetnici bili zlocinci,sto i nije nista novo,nije nikakav Alibi kriminalnoj SDA,da je morala jos vise od Cetnika da unisti ovaj narod,pljackom i kriminalom svih vrsta. KAd je glup covjek kontao da je glup,naravno da vi sebe dozivljavate pametnima,jer vam odgovara da nista ne kontate,jer vam je lova udarila u glavu,pa ste izdali i Bih i Bosance muslimane. Poznata predratna izjava Alije Izmetbegovica "za rat je potrebno dvoje",haha,i posla u smrt stotine hiljada ljudi.
Pa sta vise hocete komunjare i jugonostalgicari? Vase vrijeme je davno proslo, a ako vam je do komunizma pravac Sjeverna Koreja.
Prikaži sve komentare (83)