Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća laž u knjizi, da je Alija bio prvi Predsjednik. Narod je na izborima ubjedljivo izabrao Fikreta Abdića ali je državnim udarom smijenjen. Tako je REPUBLIKA BiH krenula na put nestanka i pakla.
Mnoge ce se generacije malih bLitvanaca opismeniti uz ovo poucno shtivo!
Ima ljudi koji su nominalno Bošnjaci a više su bijesa istresli na jednog Aliju nego na Mladića, Miloševića, Tuđmana, Karadžića i Bobana zajedno! Kao da je Alija išao od kuće do kuće i ubijao sve redom. Glavni vam je argument neka predaja Bosne, nekakva koalicija sa SDS-om i HDZ-om, i slične gluposti. Da nisam svjedok tih ratnih godina i da hoću nešto da naučim o ovoj zemlji iz vašeg pisanja pomislio bih da je Bosna napala na Srbiju i Hrvatsku, pa onda kad to nije prošlo velikodušno sam dao Srbima i Hrvatima komad Bosne jer su se junački branili. Hajde što su vaši stavovi zlomjerni, ali što su tako glupi?
Wolf,Cetnici su nas ubijali oruzjem,a Alija izdajom,gluposcu i 25godisnjim kriminalom. SA Cetnicima smo znali na cemu smo,talibani nas ubijaju hinjski,polako,prave nas budalama 2 decenije.
Nije Alija fukara išao od kuće do kuće i ubijao Muslimane, on je to jednim potezom pera uradio u Deytonu. Najbrojniji bosanski narod Muslimani nestali su iz BiH preko noći mada ih je Tito priznao kao temeljni narod Republike BiH. Danas nema ni Republike i Muslimana, samo se pišu laži i obmane a od običnog ćate pravi se kult ličnosti.
Rijetko glupa i nepotrebna "vijest".
Prigodan članak, baš na dan kada uživamo u rahatluku koji nam je ostavio Alija na +40 stepeni bez vode.
KAko se pojavio taj neuki covjek smijesnog nazadnog izgleda,i uvrjedljive inteligencije ,Bosanci muslimani,ili najveci procenat njih dozivljava golgotu u svakom smislu,ljudskom,ekonomskom,pravnom i svakom drugom. https://www.youtube.com/watch?v=p01xGoe4TEM
Nas narod je izginuo,zasto sto je ova fukara napravila koaliciju sa SDSom i HDZom 1992 godine,sa namjerom da se skinu Komunisti sa vlasti.Isti oni Komunisti koji su 50 godina gradili privredu ove zemlje,za cije vrijeme nismo imali 4% nezaposlenih(danas ih imamo skoro 50%),koji su oslobodili onoliku Jugu od Hitlera,PAvelica,Draze Mijailovica,Musolinija itd. To sto su Cetnici bili zlocinci,sto i nije nista novo,nije nikakav Alibi kriminalnoj SDA,da je morala jos vise od Cetnika da unisti ovaj narod,pljackom i kriminalom svih vrsta. KAd je glup covjek kontao da je glup,naravno da vi sebe dozivljavate pametnima,jer vam odgovara da nista ne kontate,jer vam je lova udarila u glavu,pa ste izdali i Bih i Bosance muslimane. Poznata predratna izjava Alije Izmetbegovica "za rat je potrebno dvoje",haha,i posla u smrt stotine hiljada ljudi.
Pa sta vise hocete komunjare i jugonostalgicari? Vase vrijeme je davno proslo, a ako vam je do komunizma pravac Sjeverna Koreja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Litvanci pkznati fašisti ahvaljuju Aliji na ucescu u Hanžar diviziji!