Lider SDP-a bi trebao da bude neki novi lider, po mogucnosti iz Tuzlanskog Kantona gdje je SDP uvijek imao najjace uporiste. Niksic je u vrijeme Lagundzije bio definitivno njegov igrac. Takode njegovi rezultati i sami medijski nastupi sa dozom podsmijeha i cinizma su mizerni.
A gubitak 16.000 glasova u Tuzli??? I zato je sigurno neko drugi kriv, ne Vi iz TK-a ? I fkt me interesuje, ko je stojao iza Jasmina sve ove godine??' Josip Broz ??'Njemu i ostalim u Tuzli nije bio Zlatko predsjednik, samo je Nikšiću??? Daj se saberi malo i Tuzla bi trebala preuzeti svoju odgovornost kao i svi i reci svi smo mi bili Zlatkovi ( jer jeste),ali sada smo svoji i idemo dalje!!!
Nisam za Imamovica jer on spada u isti kos sa Niksicom i Lagundzijom. Medutim, SDP mora povratiti TK jer to im je uvijek bila baza i temelj za dalje. Ovako, carsijskom politikom ce totalno marginalizirati SDP jer guzva na ljevici je sve vece sada kada imamo DF koji je osvoio SDP glasove u TK i ostale nove lijeve stranke. TO je samo realnost.....SDP nije samo Sarajevsko/Zenicki carsiski lobi.
Prikaži sve komentare (126)