za ove petokolonaše koji su u prošlom sazivu VM urušili mnoge državne zakone i mnoge donijeli na štetu države i Bošnjaka,uvjek je kriva sda.Oni nikad ne smiju prozvati MZ koja stoji iza ove zločinačke reforme pravosuđa.Treba postaviti pitanje:zašto brisel hajca ove poslušnike kojima isto odgovara urušavanje pravosudnog sistema.Nema nikakve sumnje da brisel ovom akcijom želi da spriječi procesuiranje nekih važnih zvijerki, koji su čineći zločine i kriminal radili i za njih!!!
Kad bi znao bar jedan zakon koji je urusen, komotno bi se mogao kandidiovati za najpsmetnijeg Bosnjska. Al tesko je to za vas Bosnjake. Vi samo znate pljuvati po drugima. Jadno.
Ovdje uspostavu Pravne drzave ne koci Brisel nego SDA i HDZ,jer im valja odgovarati za kriminal dug 25 godina,i drzava se ne zove Bosnja konju ograniceni,nego Bosna i Hercegovina,koju je SDA izdala 1993 g,kada su odustali od Bosanstva,i sami sebe proglasili Bosnjacima,cuime su prihvatili podjelu Bih na 3 etnicke teritorije,Bosnjacku,Srpsku i Hrvatsku. Zna se ciji igraci su CAusevic,Turkovic,SAhinpasic,Delimustafic,Mehmedovic,mucavi AMir Zukic,i ostali kriminalci iz SDA,i kome ovdje nije u interesu da zazivi nikada Pravna drzava.SDp usvojio set zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine,uz sve blokade SDA,i doso papak Novalic na celo Vlade,pa se taj zakon ne spominje,sto li da mi je znati.Petokolonasi ste vi koji Bosnjastvom idete na ruku Cetnicima i Ustasama,kojima Bosanstvo ne odgovara kao i vama,da mozete da dijelite teritorije,po Vjerskom klulju,pa da svako hapa na svojoj trecini.SDA je Zlocinacka organizacija!
Prikaži sve komentare (93)