Ne idite na fakultete, u BiH nećete dobiti znanje, a ni diploma kada završite se neće razlikovati od toalet papira, moj savjet učite Njemački jezik da možete što prije otići iz ove uklete zemlje, nema ovdje budućnosti. Učite na tuđim greškama a ne na svojim, ja sam vam živi primjer.
Evo da te demantiram. Ja sam s bosanskom diplomom dosao u njemacku prije 2 ipol godine naucio njemacki i radim u struci. Usput sam ovdje zavrsio i master. Tako da nemoj da seres nego pocni raditi na sebi i svom zivotu umjesto da slusas dijasporce kako govore kako se vani diplomom ne moze nista i nepismene neradnike u svom selu. Ne siri dezinformacije nego se informisi.
@seljober. Ti si jedan od hiljadu koji uspije. Svojim sam postom htio da kažem da je bolje provesti mladost učeći jezike i neki dobar zanat od koga možeš živjeti dobro, nego završiti fakultet, pa pogledati iza sebe i vidjeti da si džabe tračio vrijeme i onda sa 25 gonina počet učit jezike i vještine sa kojima možeš zaraditi pare. Nadam se da se razumijemo.
Prikaži sve komentare (151)