Momci samo igrajte, dobijte te preostale tri i onda baraž. Možda dobijemo Slovence, Mađare, Hrvate... Zapeti i na EURO akobogda.
Zasto si toliko siguran da ce Hrvatska ici u baraž?Mislim,mi igramo sutra sa Norvežanima,ako ih dobijemo (što je najizglednije,jer doma smo ih razmontirali 5:1 bez problema),i onda nam preostaje Bugarska doma i Malta u gostima,dok Norvežani još trebaju talijanima u goste.... Do prije 3 dana smo bili 1. u skupini,a i jos se raspravlja o oduzetom bodu tako da ni to nije konačno,postoji mogućnost da nam ga ipak vrate,al svejedno,reprezentacija koja ima namjeru nesto i uciniti na nadolazecem prvenstvu nebi smjela izgubiti protiv jedne Norveške. I zaboravljaš da mi i dalje nemamo niti jedan poraz u ovim kvalifikacijama,i da u slucaju poraza sutra u Norveskoj i pobjede protiv bugara i maltezana i dalje drzimo poziciju najbolje 3. ekipe sto takodjer vodi izravno na prvenstvo. Tako da,šanse da mi zavrsimo u barazu su samo statisticka greska,dok ce recimo BiH uz 3 pobjede i dalje ovisiti o drugim rezultatima samo da bi dosla do baraža.U svakom slucaju sretno susjedi,pa da se družimo skupa u FR
Ne trvrdim da će hrv. u baraž, samo sam je spomenuo kao mogućeg protivnika. Norvežani nisu za potcijeniti, u prošlom kolu dobili u gostima Bugare dok je Hrvatska igrala tanko protiv Azera. A možda dobijemo Norvešku, Albaniju, Holandiju... Bitno je da budemo treći, protivnik i nije toliko važan.
Prikaži sve komentare (60)