Pricate o slobodama i demokratiji a sami sebe lazete - ako neko hoce da nosi maramu na glavi, onda ta osoba ima pravo da je nosi - i tacka. bez obzira kome se to svidjalo ili ne. Mozda i meni smeta gledati celave naciste, polu-gole zene, pogotovu majke ili homoseksualce - pa opet sutim. Sutim jer nije moje da javno komentarisem. Ali kad je o Islamu rijec svako g*vno daje svoj komentar. Sta koga briga sta necija zena ima na glavi? Nije dosla sa nozem u ruci da ih napadne. I ti argumenti kao "kome se ne svidja Evropa neka ide"....upravo ta Evropa prica o ravnopravnosti i slobodama i neka to vise jednom pokaze umjesto da se samo bavi bliskoistocnim regijama i manjka slobode u njima! Sta meni smeta casna sestra kad prodje Ferhadijom? Ne smeta nikom. Ali kad je Islam u pitanju druga se mjerila koriste.
majke ti otkud ti znas ko zenu tjera a ko ne tjera?? pa vecina njih se bori protiv sobstvenih roditelja da bi izborila pravo da to nosi. a to gdje cu ja zivjeti, necu nikog pitati a najmanje tebe. a tebi ako ne pasu, idi najbolje u juznu Ameriku. tamo nose najvece krizine. a casna sestra i ako zivi u manastiri hoda gradom i nikome u vecinsko-muslimanskom Sarajevu ne smeta. Jer mi znamo za toleranciju dok ce zena sa maramom tesko proci Posusjem ili Derventom! To su ti cinjenice!!!!!
ovdje su komentari stvarno glupi ali ovaj "tako da" je sve nadmasio....Muslimani su vec u Evropi i hodaju Evropom. Na Balkanu skoro 600 godina. A inace u Evropi i mnogo prije (Spanija). Casnima niko ne brani da hodaju po pustinjama pod uslovom da tamo zele otici.
Prikaži sve komentare (278)