ako je domaći narod protiv zamotavanja onda ih treba poštovati . A stvarno je zanimljivo da muslimani širom svijeta bježe i traže azile po zapadnim zemljama na osnovu rata , zakona (nedemokratski) , sudska nepravda itd, i kad se smjeste onda im se nesvidja uređenje države gdje su nego traže taj šerijet i neka pravila i prava kao !?!? i opet navodim u evropi nas nema ni 7% a vrištimo kao da nas ja 80% !? nikako nije to normalno !
koje uredjenje drzave, koji zakon ili bilo sta zabranjuje maramu??? pojma nemas sta pises. A ako si zaboravila, u Evropi nas nema 7 % ali od 2.svejtskog rata pocinjeni zlocini su takodje najvise bili nad nama...mozda i vise od 80% njih...pa se malo o tom pobrini a ne ko koliko vristi...
Sve dok zivis proslost nemas buducnosti ! Nisam rekao maramu nego opcenito o muslimanima izbjeglicama koji odu na "zapad" i traze "islamska" prava u toj drzavi a razlog bjezanja navode te iste "islamske" zakone , jer znaju da to pali kod njih ? A sta 2. s. rat ? najvise zlocina je napravljeno nad romima i zidovima u tom ratu , muslimani su nastradali jer su vecinom bili na strani gubitnika pa tako nastradali . Znas li koliko je njemaca nastradalo u tom 2. s.ratu ? I jos jednom, ko se vise brine o proslosti slabo napreduje u buducnost !
Prikaži sve komentare (278)