Nevjerojatno je koliko ksenofobije ima na ex-yu portalima. Skoro svaki clanak o izbjeglicama generalizuje vise od pola ksenofobnoh komentara. Nevjerojatno da narod sa ovih prostora koji ke krajem proslog stoljeca prezivio bratoubilacki rat i medjusobno klanje, koji je raseljen od Kanade do Australije generira ogromnu ksenofobiju. Prosto neshvatljivo. Ali kaze stara poslovica: Narod koji zaboravi svoju povijest ona mu se ponovi. Cini se da nece proci puno vremena prije nego Bosnjaci, Srbi, Hrvati, Albanci krenu ka Europi. Ps. Vec idu u potrazi za poslom.
Kao prvo, statistika govori da su bosanci jedni od najvise intergrisani ljudi medju imigrantima u zapadnjim zemljama. Kao drugo, arapi cine gotovo 90 % kriminala u zapadnjim zemljama. Kao trece, samo zato sto je rat bio u jugoslaviji, nemora znacit da su sve kulture svijeta iste. Vecina ovih sto vidis na slikama su vojno spremni muskarci koji se kad dodju u njemacku, dansku , itd. poceti da sire njihovu ideologiju o islamu koja je pogresna, i nakraju im je cilj da zauzmu tu zemlju koja ih je primila. Samo jos nesto da ti kazem. Ja licno zivim u danskoj gdje su arapi vecina, i mogu ti komotno reci da oni javno sire mrznju prema zapadu i da zele da uniste onu zemlju koja ih hrani.
bravo Krilnik. Ali buraz vidis ove sto mi daju minuse, oni su naivni i neznaju sta im donosi buducnost. Oni ce u buducnosti kada bude kasno da shvate da su arapi pogan narod koji mrze zapad, ali ipak ide tamo samo radi socijale. Kada evropa bude arapska, bit ce kasno za kajanje :)
Prikaži sve komentare (162)