Ja i da mogu nemam para da primim porodicu , ali vidim da neki imaju želju jer kukaju za njima , pa ako hoće biti solidarni neka prime porodicu Sirijaca , jer prigovarati nekom kako je nehuman prema ovima prosto nema prava ako sam ne učini nešto ono što drugima prigovara. Znači krenite autom i pokupite porodice Sirijaca i sve im dajte što bi im dala EU , a onda slobodno serite ne druuštvenim mrežama kako su Evropljani,EU,Srbi,Makedonci,Grci,...govna jer im slabo daju pomoć..
@ngel@ OK , onda burazeru danas otkaži interenet i nađi malog Sirijca , otvori mu žiro račun i svaki mesec mu uplati po 15 eura što si plaćao dosad internet. A kasnije prihvati porodicu Sirijaca , pa ako ima u tvom loncu za 4 ukućana , biće još i za 6 sirjskih gladnih ustiju , pa makar i kačamaka jeli svaki dan. Ja mislim da je to pošteno , zar ne?? Međutim , ti to verovatno nećeš učiniti a prigovaraš nekome koji ima internet i sere preko preko njega.
@ngel@ Ko kenja?! , janisam ništa rekao nego prigoviro ovim moralistima koji očekuju da svi skočeda im daju i pomažu , i kao neko neće ili kaže da nema , onda je on fašista,gad,islamofob,..... To je kao da ideš ulicom i prosjak od tebe traži para , a ti ne bendaš nego prođeš , a onda on počne da se dernja "Crko da bogda" i još mu se pridruže prolaznici koji ništa nisu prosjaku dali ali hoće tebe da pljunu jer si gad.
Prikaži sve komentare (99)