Ovde se vređaju tuđe svetinje , pa šta vam je dragi muslimani to nije u skaldusa kur'anom i islamom?? Gde su svi oni muslimani koji govore da islam poštuje sve religije pa se time kurče?! , možda su akciji spasavanja jadnog Talijana??
Znači slažeš se da se mogu crtati karikature i nazivati Muhameda lažnim prorokom i pustinjskim padavičarskim pedofilom koji vara ljude?? Muhamed je očita podvala i prevara , ako ne veruješ pitaj sve hrišćane , jer danije prevarant onda bi i oni verovali u njega i njegove božanske vizije , tj.postali bi muslimani. Zbog ovoga sam ja ateista , jer ili su sve religije i svi proroci lažni , ili su sve religije i svi proroci i sveci istiniti. N
Majmune jedan tupavi , ako je nekome nešto sveto i ako veruje u to dolazeći masovno koji si ti kurčev faktor da imaš pravo vređati tuđu veru?? Svi hrišćani misle da je Muhamed prevarant i hoće ga crtati , jel imaj pravo kao što ti imaš pravo srati po tuđoj religiji i svecima i duhovnosti?? Nemaš ti ekskluzivno pravo biti uvređen i vređati koga hoćeš , nego svi imaju pravo sve. Zato poserem se i na pravoslavnu,katoličku crkvu i a na gospu , ai na muhameda i sve džamije. Meni je rekao dada mraz da je to sve glupost i izmišljotina i da imam pravo govoriti da je to sve sranje.
Prikaži sve komentare (77)