To je ta borbena ekipa 100 hiljada radni mjesta agenda,reforme sve med i mlijeko,radnici na ulici uskoro počinje škola sigurno strajk,penzija kasni svaki mjesec sve vise,prodaja telekoma koji na onovu dividendi uplati drzavi koja je vlasnik za 10 god u 1,2 milijarde km pare nestanu u zraku te pare će lagano da odu iz BiH.Ovde bi i lud poludio ko napusti ovu ludačku košulju ponovo se rodi.
Nije to pisimizam već činjenica,očito nisi radio u privatnom sektoru u BiH za 450 km od 7 do 5.Kad završiš fakultet a na birou moras da radiš šta bilo zato bolje šuti.
@MuslimBosniak Imaš pravo-samo ubijaju ljude u pojam umjesto da se ugledaju na na našu 25-godišnju vlast koja nas ne ubija u pojam i ne prosipaju šuplju nego vrijedno rade na njihovom ličnom bogaćenju - žive bolje od ijednog svjetskog političara a narod im jede iz kontejnera (onaj dio narroda koji nije imao tu (ne)sreću da mu bude odobreno da može dobiti jedan bijedni obrok u sirotinjskoj - narodnoj kuhinji. Ako si se ti uhljebio i dobro ti ćoravi stvoe otvori malo oči pogledaj na štta su nas doveli ovi za koje kažeš da ne prosipaju šuplju.
Prikaži sve komentare (161)