Ne želeći priznati Rezoluciju o Srebrenici, bestidno amnestiraju zločince koji su počinili ovolike strahote nad jenim narodom. Tvrdoglavo odbijajući da priznaju genocid, pokazuju da bi ista djela ponovili, nad istim narodom. Ne želeći priznati genocid, vrše dodatni genocid, pokazujući nam da se mire sa postojećim stanjem i odobravajući počinjeno, sa namjerom da ponovo urade isto. U tome leži sva mudrost njihovog odbijanja i priznavanja počinjenog genocida.
Srbi moraju prihvatiti laž, nemaju izbora. Bez razloga su počeli rat, nisu bili ugroženi, pa u Hrvatskoj ih danas živi preko 200.000 i nikakv genocid se nije desio nad njima, iako su 1990. cijelu naciju digli na noge izmišljajući nekakv strah od genocida. Jedino što su uspjeli na teritoriji bivše zajedničke države je da u jednom periodu etnički očiste i pobiju, uključujući 30% HR, 70% BiH i 90% Kosovo.
@pirana, odgovorit ću ti da si ti neki raniji banovani član, koji se jučer ponovo registrovao kao @pirana! :)))) NA KLIX-u se lakše disalo bez vas provokatora!
Prikaži sve komentare (90)