Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce dodik predloziti referendum o nelegalnosti parlamenta 😂
Dodik je nestasan uvjek bio...kazu, kad se rodio triput su ga vodom plijevali...!
Bože dragi pa jel se promjene nekad ove ličnosti na političkoj sceni, non stop isti, Pandurević, Špirić, Džaferović... ja mislim da nema funkcije na kojoj nisu bili, odrade 2 mandata i onda samo promjene nivo vlasti
ne samo oni nego svi. mislim da je i niksic sad tu negdje. jedino se fotelje mijenjaju. uhljebi su rak ove zemlje
"Za taj prijedlog glasala su 22 poslanika, 11 ih je bilo protiv, dok su četiri bila suzdržana" Ovo je dejtonska luđačka košulja,pogledajte rezultate glasanja u Predstavničkom domu
Eto ti je smirujes spiricu nakarado izopacena
Bečirović: Sutorina je naša...
Ni pod koju cijenu ne treba vise izglasavati nista sto bi islo na ruku Srbije i Genocidnog Entiteta jer sa ovakvim ponasanjem Genocidasa sve su nas ponizili, kako zrtve Genocida tako i nas koji smo ga prezivjeli. Ja sam za to da se promjeni politika prema Srbiji koja se stavila u ulogu negiranja Genocida i tako se sama pokazala da su sve prema BiH radili bila samo sminkanje. Spiricu, ti o komsijskim odnosima znas naj balje jer si trosio drzavne pare na svoje vile u BiH i njima placao Chetnike koji nemaju posla, majmune okorjeli
nekako kad pogledam ove fotke političara, žene su totalno ne uredne ne počešljane nabacaju šminku na sebe, tako da se vidi na njima da neznaju se brinuti o sebi kamoli o nama.
Genocidasi bi sutra opet pobili ti 8000 u srebrenici da im se pruzi sansa, to je totalno bolestan narod.
vako nako a MMF neda lovu tako da ovi naši su pripremili razervni plan, belaj i onda niko ne pita za pare,ma treba ovde njima jebat mat i protjerat govna nikog izostavit.
Ne želeći priznati Rezoluciju o Srebrenici, bestidno amnestiraju zločince koji su počinili ovolike strahote nad jenim narodom. Tvrdoglavo odbijajući da priznaju genocid, pokazuju da bi ista djela ponovili, nad istim narodom. Ne želeći priznati genocid, vrše dodatni genocid, pokazujući nam da se mire sa postojećim stanjem i odobravajući počinjeno, sa namjerom da ponovo urade isto. U tome leži sva mudrost njihovog odbijanja i priznavanja počinjenog genocida.
Srbi moraju prihvatiti laž, nemaju izbora. Bez razloga su počeli rat, nisu bili ugroženi, pa u Hrvatskoj ih danas živi preko 200.000 i nikakv genocid se nije desio nad njima, iako su 1990. cijelu naciju digli na noge izmišljajući nekakv strah od genocida. Jedino što su uspjeli na teritoriji bivše zajedničke države je da u jednom periodu etnički očiste i pobiju, uključujući 30% HR, 70% BiH i 90% Kosovo.
@pirana, odgovorit ću ti da si ti neki raniji banovani član, koji se jučer ponovo registrovao kao @pirana! :)))) NA KLIX-u se lakše disalo bez vas provokatora!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dan nestalih i poginulih Republike Srpske ove godine bice obilježen u subotu, 15. septembra, prigodnom akademijom u Banjaluci, dok ce 18. septembra u Kozarskoj Dubici biti obilježena odbrana zapadnokrajiških opština od hrvatske agresije, najavio je zamjenik predsjednika vladinog Odbora za njegovanje tradicije oslobodilackih ratova Radomir Graonic. "Rijec je o dogadajima kojima Vlada RS daje posebnu pažnju", rekao je Graonic, isticuci da je ove godine prvi put Dan nestalih i poginulih uvršten kao datum od posebnog znacaja za RS. Graonic je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je, prema evidenciji Ministarstva rada i boracko-invalidske zaštite, registrovano 22 368 poginulih u proteklom otadzbinskom ratu, od cega 20 903 borca Vojske RS i 1 405 civilnih žrtava Znaci 1405 civilna od 92-95 sami izbacili podatke nismo ih mi brojali a prosipaju pricu o 3000 oko srebrenice
Nema se tu sta pumpat lave to su cinjenice..ako znamo da je bilo oko 60 autobusa koji su razvezli zene onda pomnozis sa 2 muskarce dobijes malo jacu cifru od 8000...I ti mislis bgt da stranci neznaju da lazete. Znaju stranci i da je Srbija nastala u 19 vjeku jer su je oni sami i napravili...do tad niste ni imali to ime kao drzava
Da kompleksi naravno!Zalosno je kad znas da ste cuspajz od naroda a pokusavas biti neko i nesto...cigani,cincari bugari sve u jednom...drzava u kojoj svaki treci covjek ima spojene obrve,crnu kosu kao cetka..da da kompleksi Zarkec
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
20 godina ista prica, isti pogani ljudi. zna se da su juni, juli i avgust mjeseci kad ce ovi neradnici srat o srebrenici, onda ce mjesec dana potrosit na nenu fatu, pa ce 3 mjeseca o referendumu, pa majorizacija....i tako 4 godine pa opet izbori a narod sve siromasniji i omladine sve manje. posebno j*bem mater ovom rumenigeu penisu koji laje iz straha da ce doci i taj dan kad ce prestat njegovo uhljebljenje. juce kupio tekst na klixu pa zabranio komentare. i sam je svjestan sta narod misli o njemu a i ostalima. uzeo je za protekle 4 godine vise para od ovog naroda od bilo koga drugog. reci becirevicu zasto kao docent primas 2888 KM mjesecno od tuzlanskog univerziteta vec godinama a da se tamo nikada pojavio nisi? to naucio od svog vlasnika zlogumdzije? DABOGDA SAD TU SVI DO JEDNOG POMRLI ŽOHARI!!!
U fokusu: Vlada FBiH, Naser Orić, genocid u Srebrenici Kad ce biti u fokusu ekonomija ove crne rupe?
cekaj prvo malo fokus na nenu fatu, pa na referendum, pa majorizacija, pa malo nema vlasti, pa malo....ups prosle 4 godine valja opet glasat :)
Bosanski parlament će i 2150 godine palamuditi o ratu 1992-1995. Bit će to jedini parlamentarci koji će stalno pričati o istoriji. Neće nam trebati fakulteti istorije, studenti će moći da idu na predavanja u bosanski parlament, pod uslovom da tada na ovim prostorima uopšte bude studenata :-)))
Kako ste mi dragi političari? Morel se sjedit?