sta ce nam cetnicke ruke ?? imali ste osamdeseti godina za vrijeme juge nase ruke, mi vase, vjerovali smo vam, neki su cak sa vama kumovali zenili se itd, i sta nam uradiste !! nakon toga! kuce nam popaliste, oceve nam ubiste, majke i sestre ste nam silovali, genocid ste napravili, na kostima Srebrenice, Prijedora, Kozarca, Sanskog Mosta, Kljuca.. itd ste napravili tzv genocidnu tvorevinu rep srbsku i vi NAMA PRUZATI RUKU ? mi bosanci moramo napokon biti pametni ne smijemo vjerovat cetnicima nikad vise ! to je prokleta nacija !
Apsolutno si u pravu. U ratu su pokazali sta su. Htjeli su da istrijebe cijelu Bosnjacku naciju. Hvala Allahu dz.s., nije im uspjelo. Ne želim da širim mržnju, mora se nastaviti dalje zivjeti, ali nikada ne smijemo zaboraviti sta su nam uradili. Budite na oprezu s njima, sad kad znamo sta su i ko su. Ne vjerujte im i držite ih na distanci. Historija je učiteljica života ;)
Bravo Berlusconi, samo tako. Svi Bošnjaci moraju znati da Srbi u BIH nemaju šta tražit ako ne žele da priznaju Bosnu i Hercegovinu kao svoju domovinu. Takozvana "RS" je napravljena na kostima Bošnjaka i Hrvata koje su pobili i protjerali, i ona se mora ukinuti pod hitno!
Prikaži sve komentare (657)