Smijesni su al fakat. Jedan bombas samoubica bi ovo sve rijesio. Najsmjesniji su mi ovi tzv neonacisti. Danas su neonacisti: srbi, Amerikanci, rusi itd. Mislim to je smijurija. Loze se na SS i Hitlera a isti ti Hitlerovi vojnici im pobili pretke u: Jasjenovcu, bici za Kursk, opsadi staljingrada i i iskrcavanju saveznika na dan D. To su neskolovani i primitivni ljudi koji ne postuju svoje zrtve koje su pale u borbi protiv nacizma a unuci im neo nacisti. HAHAHA.
A da te pitam zasto dizete ruku i salutirati kao SSovci kad govorite Noz Zica Srebrenica? To je isto kada bi ja kao Bosnjak dizao 3 prsta. Hrvati, Danci, Finci svi oni mogu biti neonacisti vi svrbi ne mozete. Samim tim sto se lozite na neonacizam smatram vas glupanima. Gazite time Jasjenovac.
A *** te otac glupa. Vitezovi su garant nosili fajerke i martinke sa crnim pertlama imali su srpska imena i salutirali su s podignutom rukom uz uzvik Noz Zica. Majmune svrpski zasto srbi imaju neonaciste, zasto tetovirate svastike i SS inicijale, zasto se sisate na celavo i imate Mein Kampf u kucama i Hitlerovu sliku na zidovima. Pogledaj svrpsko ostvarenje film Sisanje i skontaces o cemu govorim. Svrbi su iskomplexsiran narod jer se dive svojim ubicama - nacistima i ustasama kopirajuci njihov nacizam. Na zalost ste kao i iskomplexirani zidovi svoj jad i bijedu iskalili na neduznim i slabijim narodima. Svrbi na Bosnjacima a zidovi na Palestincima. Ova dva tzv naroda su olicenje kolektivne neuropsihijatrijske bolesti jednog naciona. A vrlo cesto se znate pohvalit da vam je cica Draza, kojemu je Cercil potkresao krila bio bio u kooperaciji sa nacistima. Mutavac jedan.
Prikaži sve komentare (173)