Svi vi koji kakite po Messiu na ustrub Ronalda i obrnuto prvo malo razmislite koju privilegiju imate sto ste rodjeni u eri te dvojice momaka, nikad za nikad vise nece svijet fudbala imati istovremeno takva dva bisera i takvo rivalstvo...ko god iskreno uziva i voli fudbal treba im skinuti kapu obojci i zahvalit se sudbini sto je rodjen u njihovoh eri. Mnoge generacije za nekih desetak i vise godina ce vam-nam na tome debelo zaviditi i vi-mi cemo se sa nostalgijom prisjecati danasnjeg vremena...prema tome nemojte bezveze da kakite o njihovom kvalitetu. Sto se tice utakmice cestitke Barceloni mada je Bayern debelo oslabljen, to se odmah moglo primjetiti, igrati protiv kljucnih vrhunskih igraca mozes protiv Porta i nekih drugih ali protiv Barce, Reala itd. moras biti u najboljem mogucem izdanju. Barcelona je to najbolje iskusila upravo protiv Bayerna kad je Messi bio van forme i nije bio spreman dovoljno za duel protiv ekipe kakva je u to vrijeme bio Bayern.
al si ti neki pjesnik jbt.....nije ti bilo mrsko sastaviti ovakav komentar,a nidje veze, boga pitaj jel ga iko i procitao, ja evo samo preletio ocima i vidim neke gluposti,...da si bogdom uzeo sta raditi korisno
seks u carapama & meni je bilo dovoljno da vidim tvoj nick i da brzinom munje zakljucim o kakvom se promasenom spermatozoidu radi...nemoj me samo tijerati da ti demonstriram svoje pjesnicke kvalitete jer cu sa tim ugroziti ovu raju sto su tu radi fudbala a ne zbog guranja nosica u tudju guzu kao sto si ti svoj zabio u moju, ocito si tu samo da bi se pravio budala a ne zbog normalnog i kulturnog dijaloga i razmjenu misljena...pa pa i mojne mi se vise javljati i odgovarati na moj komentar.
Prikaži sve komentare (291)