Taman tako.U tom slučaju više ne postoji ni sporazum iz Dejtona, Nema obaveza iz tog "sporazum",nema ustava,nema zakona,nema ništa samo vakum. Nema Federacije BiH ,nema republike srpske. Imaju tri vojske,puno mržnje,nova generacija stasala za topovsko meso. Ništa od toga da će neko nekoga prepasti,svi su ubijeđeni da moraju ostvariti vjekovne snove i niko neće odstupiti ni milimetar. Raja se ovdje prepucava,a ovi spremaju novi rat. Boga molim da ne budem u pravu..
Ode ja sada malo u Njemacku a neka se bore ovi dijasporci da se zamjenimo malo a ne da vole BiH samo iz daljine , pa cu se vratiti poslije rata da vidim sta ima :-)
@SBB Kad su takvo govno kao sto si ti primili valjda ce biti mjesta i za mene ... Dosta mi jedan rat sto sam proveo u ovoj vukojebini treba mi jos jedan neka hvala , nemam nista od toga sto sam ostao samo nas bezz veze j.ebu takvi likovi kao sto si ti ... Ko hoče rat u kuči mu bio a vise vas internet ratnika pun kuratz prvi metak kada bi se ispalio vi bi svi vec u Njemačkoj bili i govorili Hilfe Hilfe kao i do sada .... Haj sada chuss
Prikaži sve komentare (441)