U najkracim crtama: Dodik krene na obilježavanje genocida u kojem je stradalo milion Armena od ruke Turaka, i iako je dobio sve potrebne dozvole, ovi se predomišljaju jer ne žele da strani političari dolaze na takav skup. Onda Bošnjaci, ljudi koji samo kukaju i vrište “Baznia baznia, đenosajd, help help” zbog neke imaginarne solidarnosti staju na stranu Turaka i negiraju genocid u kojem je ubijeno MILION Armena, dok u isto vrijeme traže da cijeli svijet prizna njihove žrtve i osudi Srbe. Jao Bošnjaci jako ste dvolični ;)
1)Ja sa Srbima nemam ništa, tako da si fulao temu 2)Do rata vas nigdje nije bilo.Bili ste muslimani, pa bosanci pa onda bošnjaci, ni sami jadni ne znate tko ste i što ste. Ili kao što bi rekao diplomat, bivši državni tajnik i Nobelovac https://www.youtube.com/watch?v=K-S9e7YkzsM Mislim da više nema rasprave, sve je rečeno ;)
Od dana kada sam se registrirao na Klix, znao sam da neće biti neke velike rasprave, jer sa vama se ne može fino raspravljati jer čim nemate argumenata, počnete bubati nepovezane stvari. 1)Hrvati su kroz povijest (ako te zanima ta povijest, googlaj) bili katolici, tako da to nema nikakve veze sa ovim.To što ste se vi tek nakon rata počeli izjašnjavati kao Bošnjaci…vaš problem 2)Pričaš sa nekim tko zna što govori, ne sa balavcem.Ako hoćeš pričati “tko je kome zabio nož”, evo, dokumentirani zločini Armije BiH nad CIVILNIM Hrvatskim stanovništvom https://frayo.cartodb.com/viz/2009c47a-cbd6-11e4-b57c-0e853d047bba/public_map?hc_location=ufi Svoju priču ostavi za lokalnu mahalu 3)Nobelova nagrada je Nobelova nagrada, to što se tebi ne svidja što jedan dobitnik te iste nagrade ovako govori o Bosni, e to je tvoj problem koji sam moraš riješiti. Kroz svaki komentar na Klixu se mora nekako provući napad na Islam, Židovi, samo me čudi da nisi nekako uspio CIA-u ubaciti ;)
Prikaži sve komentare (298)