Unisti mi ekipu, idiot jedan .. Ono sto je Jupp ostavio, Ti unisti jednim mahom.. E moj Guardiola.. Zalosno je gledati, da nakon onakve sezone, gdje su sve osvojili, ovoliko momcad s*jebes, a imamo momcad koja moze parirati u samom vrhu. Nadam se da ce se protiv Porta vratiti!
Ja ga napadam od kako je dosao i svi su preotriv mene kao treba mu dati sansnu nie ni Jupp nista uradio u prvoj sezoni,.. Pa koji su to mentoli moze li se to porediti?? Jupp je prvu sezonu sastavljao ekipu u drugoj sve unistio i bacio pod noge, ovaj u pervoj nista nije uradio sezonu osvojio zahvaljujuci tome sto e Dortmundu falilo 9 standardnih igraca a DFB prljavo smo osvojili jer je Dortmundu pomnisten cist gol u regularnom dijelu utakmice. Otjerao je Gomeza,Mandzukica,Kroosa sad i ljekarski tim, zbog njega nisu htjeli da dodju Godfin,garay,Luiz Guardado... Al ne mozes ti debilima dokazat. Se kipom koju mu je Jupp ostavio si osim njega i Moyesa bi ponovili trpile. Rusitelj debilima zamze oci Bundesligom i DB Pokalom i rusi u evropskim takmicenjima, al niko to do sada nije priznao i tek sada nakon skoro dvije godine mi govore da sam bio u pravu,a l naravno uvijek ima slijepaca koji ga jos podrzavaju....
U pravu si! Apsolutno se slazem, i meni su govorili kao daj pa Pep je zvijer, tika taka, Ne kazem da je nesposoban do kraja, ali od pocetka sam mislila da on nije pravi za Bayern. I da ce osvojiti nesto sa Bayernom, bit ce mu lako jer ima kadar takav koji mora osvojiti nesto, ali vremenom ce to blijediti. Jest mu tesko e voditi dobre momcadi, Onako jaku Barcu, pa onakav Bayern.. Pazi ti ove mudrosti: Mandzukic najbolji strijelac Bundeslige, kraj sezone on i Lewa se bore za to mjesto najboljeg strijelca, Lewa igra logicno za BD od prve, a Pep stavlja Mandzukica na klupu, Svjesno i sa namjerom, log Lewa zabije i prestigne ga. Bayern se gubi u zadnje vrijeme nenormalno, kao igraju neki svoj stil koji ni oni ne prepoznaju vise, ne mogu to gledati. Ozljede igraca, trener i jos ovo sa lijecnicima, dobitna kombinacija za kolaps. Trebat ce sad vremena da se vrate.
Prikaži sve komentare (41)