Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel njega Zlatan ne voli, nešto tu ne valja.
Upravo, zna Zlatan...
...ovaj ce lik totalno unistiti sve sto je onaj prosli trener napravio,katastrofa od "strucnjaka" _
Evo i fizioterapeuti najavili odlazak. Miševi bježe uoči najbitnije utakmice u sezoni. Nije da branim trenera ali ovi se prema svetinji ponašaju kao prema nekoj prčiji iz koje možeš otić kad ti je volja.
klop uzima arsenal xD
Svio tog dr ,i oba sina zaposlio, pa nije balkan majka mu stara
vidiš da ima toga i u Njemačkoj
Guardiola trazi ekipe gdje ne mora nista radit. U barsi nista nije morao mozgati, u bayernu isto tako. Zato sto ne zna.
Pregaziće Porto,3-4 razlike,a ako bude nova ljekarska služba dobro odradila posao,biće 6-7 razlike.
Pa ako je neko ozlijedjen onda mu nece ni pekamber pomoc. Jok eto wolfart izmislja. Ne bi dzabe kod njega dolazili NBA igraci ili Huso Bolt. Daj ne laprdaj. Robben nece igrat, Ribery ce se vratit i mozda Schweini al to je sve. Ostalo lijeci vrijeme.
To je najbolji sportski doktor na Svijetu, ali jaro moj nekad se neke vari poklope tako. Sjecam se kada je Milan imaotakvih problema, pa Arsenal, pa inter prosle sezone. Jednostavno se desi, a ovo nije zasluzio ljekarski tim
I bez ove afere i kako god se završi protiv Porta na kraju sezone se moraju radit neki rezovi, ili mjenjat trenera ili kupit prava pojačanja. Neki igrači nisu trenutno na Bayernovom nivou.
...i kako je moguće da cijela ljekarska služba da otkaz u ključnom dijelu sezone, treba ih kaznit novčano ako je moguće...
E Guardiola moj nisi ti nego za Anzhi ili Buydonkor, bježi tamo dok te još neko želi... KLADA.hr
Unisti mi ekipu, idiot jedan .. Ono sto je Jupp ostavio, Ti unisti jednim mahom.. E moj Guardiola.. Zalosno je gledati, da nakon onakve sezone, gdje su sve osvojili, ovoliko momcad s*jebes, a imamo momcad koja moze parirati u samom vrhu. Nadam se da ce se protiv Porta vratiti!
Ja ga napadam od kako je dosao i svi su preotriv mene kao treba mu dati sansnu nie ni Jupp nista uradio u prvoj sezoni,.. Pa koji su to mentoli moze li se to porediti?? Jupp je prvu sezonu sastavljao ekipu u drugoj sve unistio i bacio pod noge, ovaj u pervoj nista nije uradio sezonu osvojio zahvaljujuci tome sto e Dortmundu falilo 9 standardnih igraca a DFB prljavo smo osvojili jer je Dortmundu pomnisten cist gol u regularnom dijelu utakmice. Otjerao je Gomeza,Mandzukica,Kroosa sad i ljekarski tim, zbog njega nisu htjeli da dodju Godfin,garay,Luiz Guardado... Al ne mozes ti debilima dokazat. Se kipom koju mu je Jupp ostavio si osim njega i Moyesa bi ponovili trpile. Rusitelj debilima zamze oci Bundesligom i DB Pokalom i rusi u evropskim takmicenjima, al niko to do sada nije priznao i tek sada nakon skoro dvije godine mi govore da sam bio u pravu,a l naravno uvijek ima slijepaca koji ga jos podrzavaju....
U pravu si! Apsolutno se slazem, i meni su govorili kao daj pa Pep je zvijer, tika taka, Ne kazem da je nesposoban do kraja, ali od pocetka sam mislila da on nije pravi za Bayern. I da ce osvojiti nesto sa Bayernom, bit ce mu lako jer ima kadar takav koji mora osvojiti nesto, ali vremenom ce to blijediti. Jest mu tesko e voditi dobre momcadi, Onako jaku Barcu, pa onakav Bayern.. Pazi ti ove mudrosti: Mandzukic najbolji strijelac Bundeslige, kraj sezone on i Lewa se bore za to mjesto najboljeg strijelca, Lewa igra logicno za BD od prve, a Pep stavlja Mandzukica na klupu, Svjesno i sa namjerom, log Lewa zabije i prestigne ga. Bayern se gubi u zadnje vrijeme nenormalno, kao igraju neki svoj stil koji ni oni ne prepoznaju vise, ne mogu to gledati. Ozljede igraca, trener i jos ovo sa lijecnicima, dobitna kombinacija za kolaps. Trebat ce sad vremena da se vrate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj GRDOBAIOLA je taki luzer i neznalica ali srecković jbg.
kad ti se stignu ozlijediit igraci glupane? ligu osvojili ima 10 kola...
Tip bolestan 100%,a rasista stroziji,Zlata mu nije valj'o,Mandzukic ode zbog njega,ocito nije tip u dure,al eto Alonso je ok,u 2.min.utakmice onakva greska i drzi ga skoro do samog kraja. E samo da Hoenes ne zaradi robije,sva bi on ova govna spanska rastjerao. Na sto je Bayern spao,da mu spanac i ddr-ac klub vode ccccc!
koja pogan je ovaj covjek.. preko mrtvih gazi da progura svoje.. mislio sam da je pape tvrdoglav.. ali ovo je bolest.. covjek 40 godina radi za klub i napusta ga svojevoljno radi ovog majmuna.. iskreno, meni odgovara, ne volim Bayern, ali mi je je Jupp ublazio te antipatije, i Bayern je igrao lijep efektivan fudbal.. i onda je dosao ovaj hajvan..
Svabe mozda plesu flamengo kada odu na godisnji u spaniju ali nikada nisu plesali na terenu...unisti nas ovaj Guardo, totalno sj..a ova dobru generaciju Bayerna ccc