Vidim sad svi hvalae Lulica. A jos do jucer su ga kritikovali mnogi, a neki i pljuvali po njemu. Sjetimo se i selektora Susica. U cemu je vic? Vrlo jednostavno. Lulic je uvijek bio jedan od nasih najboljih igraca. Dovoljno je bilo gledati ga u Laziu, gdje igra, sta igra i kako igra. Susic ga je zloupotrebljavao i dovodio u nezahvalan polozaj u svojoj promasenoj 4-4-2 romb formaciji. Zahvaljujuci Susicevoj gluposti, osim Lulica, koji se jadan slamao na 60-70 duzine uz lijevu liniju, i neki drugi igraci (Spahic, Hadzic, Susic ...) dovodjeni su u nezgodne situacije. Lulica sam uvijek zelio vidjeti kao lijevog ofanzivnog koji ce probijati po boku i gadjati Dzeku ili ulaziti u sredinu na sut desnom. Lulic je jedan od rijetkih nasih igraca koji ima ono na cemu bi drugi itekako morali poraditi. LULIC IMA POVRATNU TRKU!
Za sve si u pravu osim malog tine Svena,taj zaista nema sto da trazi u ovoj ekipi.On prvo mora da sazrije psihicki,da zna sto hoce i shvati sto moze. Sada kada konacno igramo sa nogometasima na pravim pozicijama on nema mjesta ni u kom slucaju. Nit je vino nit je voda,nit je riba nit je meso
Slazem se da u ovom trenutku nije u konkurenciji za prvih 11. Da li je u 23 zavisi od potreba na drugim pozicijama. Dakle, ne mora biti ni u 23. S druge strane, s obzirom na godine koje ima, ne mozemo se odricati nikoga ko ima predispozicije i nekakvu perspektivu. O tome se radi.
Prikaži sve komentare (30)