Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velicina si Luli. Od tvog debija pa do danas uporno govorim da si jedan od rijetkih koji konstantno odigra dobru utakmicu, bez obzira na rezultat. Bog ti dao dobro zdravlje i jos mnogo ovakvih utakmica !
Hvala vam puno. Idemo na EP.
LULIIICU LEGENDO!!
Ja se uglavnom drzim cinjenica, a slabo se oslanjam na subjektivne simpatije i antipatije. Igrac sa 23 godine je perspektivan, ne mora biti i dobar. Igrac sa 34 moze biti dobar ali sigurno nije perspektivan. A ja sam o tome govorio. Sta ce biti, to samo Bog zna. :o) i ovi sto se bave sportskom prognozom.
Da zavrsim. Bravo Senade majstore!
Lulic mora imati beka iza sebe pa ce biti opasan i u napadu, a neizmjerno koristan u defanzivi. Ono sto sam sinoc vidio, a sto bi moglo biti rjesenje nekih problema sad kad nema Misimocica (treba porazgovarati i probati) je Lulic iza Dzeke, a Salihovic na lijevog ofanzivnog na mjesto na koje igra i u Hofenhajmu. Lulic nije kreativac poput Misimovica, ali je zato neusporedivo pokretljiviji i veci trkac. Mogao bi biti mozda biti razarac u sredini, a i mijenjati poziciju s Pjanicem kad se Pjanicu pruzi prilika da krene naprijed. To treba vidjeti s igracima.
Vidim sad svi hvalae Lulica. A jos do jucer su ga kritikovali mnogi, a neki i pljuvali po njemu. Sjetimo se i selektora Susica. U cemu je vic? Vrlo jednostavno. Lulic je uvijek bio jedan od nasih najboljih igraca. Dovoljno je bilo gledati ga u Laziu, gdje igra, sta igra i kako igra. Susic ga je zloupotrebljavao i dovodio u nezahvalan polozaj u svojoj promasenoj 4-4-2 romb formaciji. Zahvaljujuci Susicevoj gluposti, osim Lulica, koji se jadan slamao na 60-70 duzine uz lijevu liniju, i neki drugi igraci (Spahic, Hadzic, Susic ...) dovodjeni su u nezgodne situacije. Lulica sam uvijek zelio vidjeti kao lijevog ofanzivnog koji ce probijati po boku i gadjati Dzeku ili ulaziti u sredinu na sut desnom. Lulic je jedan od rijetkih nasih igraca koji ima ono na cemu bi drugi itekako morali poraditi. LULIC IMA POVRATNU TRKU!
Za sve si u pravu osim malog tine Svena,taj zaista nema sto da trazi u ovoj ekipi.On prvo mora da sazrije psihicki,da zna sto hoce i shvati sto moze. Sada kada konacno igramo sa nogometasima na pravim pozicijama on nema mjesta ni u kom slucaju. Nit je vino nit je voda,nit je riba nit je meso
Slazem se da u ovom trenutku nije u konkurenciji za prvih 11. Da li je u 23 zavisi od potreba na drugim pozicijama. Dakle, ne mora biti ni u 23. S druge strane, s obzirom na godine koje ima, ne mozemo se odricati nikoga ko ima predispozicije i nekakvu perspektivu. O tome se radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Legenda daje sve od sebe svaku tekmu jos kad mu ime vidim, nemoze biti los-))))))))
lulic. spahic, mujdza, i zukanovic su napravili ovu igru, svi drugi su bili tu ali ova cetvorica su debutirali jos nam je falio kolasinac i toni sunjic da napravi tim super jak
Mujdza mi se osobno jako dojmio,tako pametan i tehnicki potkovan nogometas je zlata vrijedan.Sinoc nije imao niti jednu jedinu gresku,odlicno suradjivao sa Viscom naprijed i sa Vranjesom natrag.
Bravo Lulicu...
Bravo majstore!
Meša se mora držati toga da igraju samo igraci koji su standardni u svojim klubovima!!!!!!! Ibiševic ima ogromni kredit ,dao najvazniji gol ikada ali sad je grozan ,kad nađe klub u kojem ce bit standardni onda moze u prvu postavu. Stari krediti ne smiju uništiti buducnost repke . Pjanic donosi nervozu iz Rome, treba psihologa. Sve u svemu nije loše treba se boriti do kraja dok god postoji i najmanja nada
I vazno je da povednec igrace koje su mladi. Mene ne svidza se Mujdza, Vršajevic, Ibiševic, Dujkovic i Medunjanin.
Pjanicu ko da je neko bacio sihire! Bice da ne moze nositi teret odgovornosti glavnog u veznoj liniji, sada kad nema Misketa!
ova izjava. čisto qrčenje 😂
Svaka ti cast. Bio si dugo povreden. I extra si se spremo za reprezentaciju. To je pravi igrac. Ne ko Izrae, pola ekipa falila sto su se bojale igrat.