balijagic se ponio kao pompezni, teatralni majmun. pravni proces se moze dobiti samo pravnim znanjem i sposobnoscu iskoristavanja cinjenica i dokaza kojima se raspolaze. uvrede i medijsko prozivanje su prvi znak nedostatka navedenog znanja i sposobnosti. ko ne zna pravno, zna pompeznim izjavama, odlika loseg advokata.
super. to se treba dokazati dostojanstveno i pravnim putem, a ne praviti cirkus. iskustvo mi govori da kada se nema pravnih argumenata, pribjegava se cirkuzanstvu. navedeni advokat pokusava sebi podici medijski rejting, a tu najvise ispasta sam optuzeni, jer diskreciono pravo sudije da odluci o mnogim stvarima bojim se da ce biti rukovodjeno gnusanjem prema ovim nimalo pravnickim metodama tzv. advokata... zivi bili pa vidjeli.
smucalo, umjesto da samo lupas minuse, mucni glavom. ovakvo ponasanje ne ide u prilog optuzenom, pa ako njegov advokat radi nesto sto mu ne ide u prilog i namjerno izaziva gnjev sudija, pitanje je ko tu, ustvari, za koga radi... ;) balijagic je i inace poznat po ocajnickom grebanju za medijsku paznju. ocito i preko ledja klijenta.
Prikaži sve komentare (112)