Jedno je jasno, niko ne želi u vlast sa Bakirom Izetbegovićem i Draganom Ćovićem. Zašto? Pa vjerovatno što svako normalan je svjestan dvije stvar: 1. Da svako ko je ranije ulazio sa njima u vlast slomili su ga ko drvce, i 2. Što je sa njima realizovati zahtjeve EU je nemoguća misija. komšić me je iznenadio kada je učestvovao u ovoj prići oko formiranja vlasti. Uspostavilo se da je Izetbegović nesposoban da vodi SDA i da je Draganu cilj da bude maksimalan u zahtjevima pa ako prođe prođe ako ne on kao nije kriv. Na jednu ruku i drago mi je ovog ishoda i da se prića sada nastavlja onde gdje je 2010 stala. Ujedinjenjenje ljevice je neminovno ali morali bi prije svega svi definisati šta je ljevica i šta je raditi u budučnosti.
Pa zasto onda hoce na drzavnom nivou,zato sto su dobili dobra ministarstva...kakva nasa ljevica...to je lagumdjija sahranio davno...ovo je samo borba za fotelje a Zeljko jos uvijek ide na nekakvu postenu pricu al sve se vise gubi...
Bakir ce pobijediti i na slijedecim izborima... Pazi sta ti ka'em... Ovaj narod je lud, glup, zatrovan i gladan... Patnja nama (to jeste njima) dodje kao najveci uzitak... :)))))))))))
Prikaži sve komentare (153)