I danas se građani naše nam lijepe dijele na raju i papke.. Ja bih volio da osim Bošnjaka i Hrvati i Srbi ovu zemlju vide kao svoju i da je zajedno gradimo. Mada sumnjam da će se to ikad desiti. Ali ipak nada posljednja umire. A do tad čuvat će nam je Allah i njeni sinovi i kćerke, kao što su je do sada sačuvali. SRETAN TI DAN NEZAVISNOSTI MAJKO NAŠA!!!
@zlatni Srbi, Hrvati, ali i Bosnjani pravoslavne i katolicke vjere, kao i svi OSTALI koji n e pripadaju ovim grupama VOLE Bosnu onoliko koliko im razne okolnosti dozvoljavaju (PROPAGANDA), ali ne treba zaboraviti ni BOSHNJANE MUSLIMANE koji MRZE Bosnu vise nego pojedini cetnici, ustase i ostali fasisti. Mrze je tako sto KRADU i VARAJU i s njima Bosna tone, mada je sreca sto ove drzave iz okoline tonu jos dublje nego mi ;))
Akademik, pazi tvoje logike "sreća pa zemlje u okruženju tonu gore nego mi". Pa ako akademik, trebao bi znati osnovu logike, ako sam okružen moćnim bit ću i ja moćan, ako sam okružen nemoćnim bit ću i ja nemoćan. E to ti je ono što bi se ti razlikovao od Srba i Hrvata a isto si govno, nek komšiji crkne krava pa nek i meni crknu dvije. Hvala ti što si preuzeo retoriku babe Alije da učiš nas ne muslimane ko smo i šta smo. E bez tebe ne bih znao šta sam, hvala što me prosvijetli:-) Samo nastavite tako dalje pa ćete dan nezavisnosti za koju godinu slaviti samo još u Sarajevu ionako od "nezavisnosti" pola države to nikad nije ni slavilo.
Prikaži sve komentare (166)