sto kaki ovaj dodikov smrad... ne treba popustati govnima ni pedlja... pa nek i douvijek bude status quo... sve na fino sa njima a oni jos vise... pas im mater... cast izuzetcima. ovim sto nisu kradeze
@Hercegovac molim te ostavi se toga. Koje "dvije strane"? Složiti se moraju sve tri strane, jer su se te "dvije strane" slagale još u ratu, pa da bi se složile sve tri Ameri moraš da ih zatvore u vojnu bazu i uvrću ruke dok se ne slože. Hoće da dobije Čović mikrofonima što se nije moglo ni topovima. Ako se odpakuje Dayton na način kako to predlaže Čović onda su sve opcije otvorene, a sigurno je da bh. entitet RS ne bi prošao netaknut, jer bi se, minimalno, promjenila njegova ustavna pozicija u državi BiH i to na uštrb autonomije koju sada ima. Ali mislim da je ovo politikanstvo i gubljenje vremena za sve nas, jer Čović i njegov HDZ tražiti opravdanje za druge promašaje u svojoj vladavini i ovakvim deklaracijama bacati prašinu u oči svojim biračima, ali i blokadama praviti svima štetu u Bosni. Tužno, ali istinito.
@Hercegovac kažem ti da je ovo gubljenje vremena. Pročitaj moj komentar još jednom do kraja. To o čemu ti pričaš može se pokušati, ali samo i samo novim ratom. Sve je to prazna priča i bacanje prašine u oči, a karavane prolaze. Ne moraš mi odgovarati na komentar nemam volje da dalje diskutiram i otkrivam toplu vodu. Sve je jasno. Gubitnici sa ovakvim političarima, tipa Čovića, smo baš svi.
Prikaži sve komentare (189)