Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi Kuka.. Sad ce sjekira sa HDZ predznakom po glavi...
http://youtu.be/VpCxQQGrta0
Ovu priču ćemo slušati dok je Čović živ, ali se neće ostvariti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto kaki ovaj dodikov smrad... ne treba popustati govnima ni pedlja... pa nek i douvijek bude status quo... sve na fino sa njima a oni jos vise... pas im mater... cast izuzetcima. ovim sto nisu kradeze
@Hercegovac molim te ostavi se toga. Koje "dvije strane"? Složiti se moraju sve tri strane, jer su se te "dvije strane" slagale još u ratu, pa da bi se složile sve tri Ameri moraš da ih zatvore u vojnu bazu i uvrću ruke dok se ne slože. Hoće da dobije Čović mikrofonima što se nije moglo ni topovima. Ako se odpakuje Dayton na način kako to predlaže Čović onda su sve opcije otvorene, a sigurno je da bh. entitet RS ne bi prošao netaknut, jer bi se, minimalno, promjenila njegova ustavna pozicija u državi BiH i to na uštrb autonomije koju sada ima. Ali mislim da je ovo politikanstvo i gubljenje vremena za sve nas, jer Čović i njegov HDZ tražiti opravdanje za druge promašaje u svojoj vladavini i ovakvim deklaracijama bacati prašinu u oči svojim biračima, ali i blokadama praviti svima štetu u Bosni. Tužno, ali istinito.
@Hercegovac kažem ti da je ovo gubljenje vremena. Pročitaj moj komentar još jednom do kraja. To o čemu ti pričaš može se pokušati, ali samo i samo novim ratom. Sve je to prazna priča i bacanje prašine u oči, a karavane prolaze. Ne moraš mi odgovarati na komentar nemam volje da dalje diskutiram i otkrivam toplu vodu. Sve je jasno. Gubitnici sa ovakvim političarima, tipa Čovića, smo baš svi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Narode podmazuj ono što imaš izgleda da ustaše hoče da završe ko srbi u HrvatskojKad daju srbima u Hrvatskoj ono što im pripada onda mogu nešto tržiti ovdje al samo u Hercegovini i u kršu.
Hahah pa nmg da vjerujem da Hrvati i dan danas sanjaju tu HB , pa brate xar fakat mislite da cemo vam je ni samo tako dati ... Niste je dobili 90 - tih kad ste bili na vrhuncu moci. a mislite da cete je sad dobiti Hahahah .. ovo rade samo da se skrene paznja sa stvarnih problema
Kukić, relikt propalog komunizma okovječen u "socijaldemokratiji". Partijac mutirao u demokrata, u što samo on vjeruje.
ma kakav Čović , svi znaju da je bolestan za vlasti , nesposoban biznismen koji sebe drži pričajući o nečemu zašto moli boga da se nedesi, on bi umro od gladi da mu nije federacije i veoma veoma je svjestan da mu je to jedini mogući lukzuzni život. Ovakvo stanje u kompletnoj državi drži aktuelne političare site.
E nek su spomenuli da je dejton nepravedan. Jedino je nepravedan prema bosnjacima. Svi su dobili vise nego sto su zinuli, dok smo mi jedini popusili dejtonom a samo radi cilja da stane rat. Pricati o neravnomjernoj teritorijalnoj raspodjeli, ne seri govno jedno smrdljivo ustasko. Retorika vam je bas zapaljiva no vatra ide tamo gdje je vjetar usmjeri, a nas je vise pa mozda i jace vjetar usmjerimo.
Ovaj komunistički profosor marksizma je uvijek aktualan kada treba po hrvatskom narodu pljuvati. Komšić mu dao nogu u g., pa sada još više lupeta.
Senilni starac željan pažnje.
Prvo objavite rezultate izbora. Pa ćemo dalje. Kolko koje nacije ima toliku će federalnu jedinicu dobiti. Jel pošteno?
umjesto da svu pamet i snagu usmjere kako bi obezbijedili da se u zemlji prestanu otvarati javne-sirotinjske kuhinje i da se poboljša život jadnog naroda oni se iživljavaju provodeći u djelo njihove bolesne ideje. PREDLAŽEM DA SE SVI PENZIONERI UJEDINE I ORGANIZUJU SVOJ SINDIKAT. TO MORAMO URADITI ŠTO PRIJE TO BOLJE. PORED OVIH KOJI NAS KAO PREDSTAVLJAJU MI NEMAMO NIKAKVE KORISTI. UVJERENA SAM DA ONI ZA NJIH DOBIJAJU ODREĐEN IZNOS NOVCA A DA NIŠTA NE RADE ZA POVEĆANJE PENZIJA. TU I TAMO SE KAO BAJAGI OGLASE I KAO NEŠTO PREDLOŽE A ONDA NI GLASA NI TRAGA OD NJIH PO GODINU DANA. PENZIĆI, IMA NAS ŠKOLOVANIH I ZNAMO KAKO TO TREBA DA NAPRAVIMO ALI IMA NAS TAMAN TOLIKO DA ĆEMO ZNATI KAKO I ŠTA URADITI A DA OSNUJEMO SVOJ SINDIKAT KOJI ĆE SEBORITI ZA NAŠA PRAVA. MI SMO NA DNU DNA, MI NEMAMO OD ČEGA ŽIVJETI, DALJE OVAKO NE MOŽE, NA NAS U OVOJ ZEMLJI NIKO NE MISLI, MI SMO ZADNJI, NA DNU I AKO NE UČINIMO KORAK NAPRIJED U OSNIVANJU SINDIKAT CRNO NAM SE PIŠE.
Poštovani gospodine Kukić, ne mogu se sjetiti da sam ikada čula da se na brz i lak način razračunalo odnosno pobijedilo zlo koje nam svako malo servira gospodin Čović. Neka nam je Bog u pomoći, boriti nam se, šta možemo drugo, pameću naravno i nadajući se da će se isti sastaviti sam sa sobom i sračunati da su njegovi prijedlozi nebulozni.
Trebalo bi opet ove ustaše potjerati kao Jelavića prije 15-ak godina. Dosta je više anti-ustavnog ponašanja.
dje je Ustav onim u Maoči?
Je li njima svako malo policija ide na vrata?
živila herceg bosna
hahaha
cuj ovog skutorcica, zivi u pičkovljem selu u zenici gdje ima vise krmadi vec hrvata i javlja se hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa dokle više ovaj Kukić. Kad god treba nešto protiv Čovića - prvi se javi. Nije mu smetalo što je TITO jednoglasno biran. Popusti čovječe. Ako ti imaš kompleks Čovića, ne moramo ga svi mi imati.... i ne tuši nas više. Dok si uzimao pare u Upravnom odboru FTV, i kao profesor na Sveučilištu, govorio si o poštenju i "brinuo" o siromašnima. Uvijek radiš i govoriš naopako.......
Neka gospoda iz HNS-a traže da se aktualizira onaj famozni ustroj na bazi pet ekonomski samoodrživih regija. Taj plan je odbijen od RS-a još 2005 godine. Čak je i karta nacrtana i po njoj niko, nikoga ne bi majorizirao. Vidim HDZ voli svoju domovinu pa se brine o njoj i dobro bi bilo da tu svoju ljubav na ovaj način i dokažu. Zato gospodo hajde da napravimo ekonomski jaku BiH ili u suprotnom da se poigramo procentualnim učešćem koje je definitivno na strani zna se koga.
AKo vec zele vecu decentralizaciju onda BiH treba podijeliti na Sarajevsku, Banjalucku, Mostarsku i Tuzlansku regiju. Ako im je malo, moze se dodati Bihacka i Zenicka regija. Mada treba proglasiti gradjansku BiH pa da nemamo problema sa nacistima raznih vrsta a Sejdic i Finci (tzv. manjine) ne bi vise postojale. Jednostavno, zar ne?