"_Epidemija morbila za područje Federacije Bosne i Hercegovine je proglašena u februaru prošle godine i još uvijek traje." I koliko će još godina trajati epidemija? Ovo je suviše dug perid, a da zdravstvo nije učinilo ništa da se epidemija zaustavi. Ništa, osim izbacivanja brojčanog stanja oboljelih i pravdanja da je i u regionu isto. Zdravstvo je zakazalo!
Zdravstvo bi ostalo bez posla da izlijeci sve ove ljude.. i opcenito.. sta mislite kako zaradjuju, mozda na zdravim ljudima? :) zadatak je "prodati" 200 000 cjepiva po 10 KM, a sve to je sponzorisano kao i ovaj clanak od farmaceutskih firmi.. ne budite smijesni ;)
@na drini grad, ne pušite u nas! odgovor na tvoj komentar ispod: _______________________________________________ na drini grad 22.01.2015. u 19:18 0 prenosi li se ovo vazduhom?......sad ste se jos i osugali...kako protiv vas da se branimo?...katastrofa pored koga srbi moraju zivjeti ________________________________________________________ "_Epidemija morbila je proglašena i u 12 općina u Republici Srpskoj i to u Istočnom Sarajevu, Palama, Modriči, Bratuncu, Bileći, Loparama, Ugljeviku, Srebrenici i Foči, te na području Doboja, Bijeljine, Banje Luke i Trebinja."
Prikaži sve komentare (73)