Puna podrška portalu i svim uposlenicima Klix.ba. Ovo je samo pokušaj zastrašivanja i zataškavanja korupcijske afere. Nadam se da Klix.ba posjeduje kopije svih materijala koji su im oteti u ovoj kriminalnoj akciji. Odakle pripadnicima MUP-a RS pravo da oni pretresaju objekte pravnih subjekata i maltretiraju uposlenike u FBiH? Ko god je iz federalnih organa to dopustio treba da krivično odgovara. Entitetske policijske službe nemaju nikakvu nadležnost na prostoru drugog entiteta. Očigledno da je objavom snimke Klix.ba nabasao na golemu korupcijsku hobotnicu koja našim životima upravlja od 1990. Da nema nikakve razlike između "naših" i "njihovih" potvrđuje i prisustvo policije iz drugog entiteta jer kada nešto ili neko priprijeti uhljebljenima, operacije ušutkivanja ne poznaju administrativne granice. U tom slučaju su sva sredstva dopuštena u službi pokopavanja dokaza i zastrašivanja onih koji iste iznose u javnost. Neka se sramote policijske agencije i sudovi, koji služe kriminalu.
@666 koliko te političke "elite" plaćaju po komentaru? Vidim da copy paste jednog te istog komentara stavljaš na svaki komentar koji napada tvoje poslodavce.
Jeli ti znaš da nisi nedodirljiv i da si upravo bez ikakvih dokaza i sudskih presuda izjavio nesto o "korupcijskoj aferi" ??????
Prikaži sve komentare (458)