Najjači su mi sada federalci kada ošinu onu bijedničku : ''tako je to u RSu, jad, bijeda...eto vam snsd, dodik blabla'' , a u Federaciji još gore i žalosnije, SDA i HDZ caruju, još se manje ima, a opet izabrani. Pa kad ništa, Srbi su mijenjali SDS iz 90ih za SNSD dok su naši idioti birali ko i 1992. I dosta te priče kako se vozaju dobra auta - naravno da se vozaju, i u Americi neko guzove briše parama a neko skapava od gladi. To vam se, djeco draga, zove kapitalizam, tražili ste - pogledajte!!!!
Djeca ispranih mozgova misle da je kapitalizam vozanje u džipovima i puni džepovi para a da su beskućnici koji rove kontejnere i gladni umiru na ulici proizvod socijalizma.
Slažem se, samo što mislim da su djeca takvo mišljenje pokupila od svojih roditelja, prvo su oni tako idealizirali, pa sad kad ih je zapalo kopat po kontejnerima onda seru da su im ''političari'' krivi (koje su sami birali). To je intelektualni jad i bijeda generacija rođenih poslije II.svjetskog rata do 70-80ih, a ne poraz današnje djece....ona za bolje i ne znaju...
Prikaži sve komentare (172)