Lažnim akademicima šarlatanima na znanje i vječno ravnanje: Badinterova komisija 1991. godine je utvrdila granice! Međunarodno priznate su granice bivših jugoslavenskih republika u trenutku raspada zemlje i gotovo!!! Jedino se ratom mogu ponovno mijenjati granice, nikako drukčije. Pa zar neko, iole normalan, misli da će, čak i da je tako, kao što ovi laprdani lažu narod, pepustiti sada dio teritorija. To je passe ... Uostalom, kao i akademici ... da prostiš
Je li Banditerova komisija utvrdila i granice Srbije u trenutku raspada YU? Jestre, reči ćeš. Šta je sa državom Kosovo? Dakle, ne može medjunarodno pravo tolerisati "ko je jamio, jamio je!? Konačno, tek sud u hagu može ocijeniti što je pravedno kad je u pitanju Sutorina i to će biti meritorna odluka.
Nadam se da si samo glup, a ne pokvaren! Dakle, po istoj logici Hrvatska će tražiti svoj Neum, koji je njezin nesumnjivo! A, s druge strane ako već upoređuješ Kosovo, otvaraš i pitanje RS-a, pravo naroda na samopredjeljenje do odcjepljenja. Opasnu igru igraju ovi panakademski glupani i trbuhozborci poput tebe!
Prikaži sve komentare (278)