Hvala našoj dragoj SDA što nas je dokrajčila i dovela na rub propasti!Uspjelo vam je što Srbima i Hrvatima nije!Alija odradio si posao, Bosne više nema!
Ne glasam za SDA, niti sam simpatizer; ali ako ćemo objektivno, već 4 godine u zeničkoj bolnici se smjenjuju SBB i SDP direktori. Kad su prije 4 godine preuzeli vlast, hajd što su smijenili rukovodstvo bolnice, ali odmah se krenulo i u smjenu načelnika odjela koji nisu njihov tabor, zapošljavanje rodbine u administraciji. Rezultat tih 4 godine vlasti je: nedostatak flastera, zavoja, šprica, rukavica, terapija, uglja, anestezije... SDA direktor je bio živa katastrofa, ali ova trojica za 4 godine su ga daleko premašila u uništavanju bolnice.
Pa kad izgube mjesto direktora SDA-ši , zavrnu finansije sa svih nivoa, pošto imaju svoje ljude na svim nivoima, u svim institucijama, pa čak i drugim strankama, imaju ljude koji rade za njih. To je jedna aždaha koja guta sve pred sobom. Na žalost po ovaj narod, a možda bolje i ne zaslužujemo. Tako ti direktori i ne mogu ništa učiniti i da hoće!
Prikaži sve komentare (114)