SDP vrsi jednu veliku podvalu i opet je pokusao narod prevariti da ako glasaju za nekog drugog, da su tada nacionalisti koji sire medjunacionalnu mrznju, a SDP je multietnicka, multinacionalna i ima rjesenje za sve. Ljudi, sta je lose u tom nacionalizmu, mi se i trebamo truditi da cuvamo naciju. Bosnjak sam i hocu da se moja prava postuju. Ako trazim da se moja Bosna, moj Bosanski jezik i moj Bosnjacki identitet postuju ko biva, tad sam nacionalista. Ne dam svoje, a tudje cu postovat.
Nije problem u postovanju "tvojih" stvari bitno je da se postuju svacije stvari, a nacionalisticke stranke se zalazu za postovanje samo "njihovih" stvari... kad bude dobar dan a ne selam u drzavnim institucijama moci cemo pricati.. ali dok je SDA drzava = vjera.. pardon JEDNA vjera.. a ostale ko šiša.. e u tome je problem druze.. zato nam ne trebaju nacionalisti... kad cujem pomoz bog na ulazu u drzavnu instituciju isto cu ovako reagovati da ne bude da sam samo protiv odredjene vjere
Kako nije problem u postovanju "mojih" stvari? Zalazem se za sekularni sistem drzave, ali sistem koji ce dati potpunu slobodu svima da svoju vjeru ispoljavaju. BiH mora biti zemlja svih naroda podjednako i da svi u njoj imaju jednaka nacionalna i vjerska prava.
Prikaži sve komentare (136)